Goede Doelen
  Satu Persatu
Op Java te Indonesie heeft Satu Persatu (Indonesisch voor stap-voor-stap) in juni 2004 een multifunctionele school gestart voor kansarme kinderen en hun ouders. De school wordt uitsluitend opengesteld voor kansarme kinderen en hun ouders om de vicueuze cirkel van armoede te kunnen doorbreken en ‘de eerste stap’ te zetten om ze een nieuwe kans in de maatschappij te geven. Satu Persatu zoekt vaste donateurs voor het project. Ook kleine bedragen vanaf 5 euro per maand zijn welkom!
  Stichting Vluchteling
De resultaten en inspanningen van Stichting Vluchteling zijn enorm. Dagelijks kunnen honderdduizenden vluchtelingen, ver weg in vergeten gebieden, rekenen op hulp. Vanaf de eerste noden: medicijnen, tenten, voedsel tot en met de veilige terugkeer naar het eigen land en de start van een nieuw leven. Maar ook in de lange jaren daartussen: Stichting Vluchteling zorgt voor scholen, vakopleidingen en ziekenhuizen in de vluchtelingenkampen.
  Unicef: help kinderen structureel
Veel kinderen in de wereld hebben hulp nodig bij hun eerste stappen in het leven. Want nog lang niet alle kinderen op deze wereld hebben voldoende te eten of kunnen veilig drinkwater drinken. Ook kunnen veel kinderen niet naar school of opgroeien in veiligheid. Pas als deze basisrechten voor alle kinderen in de hele wereld gerealiseerd zijn, heeft iedereen kans op een toekomst.
  Wereld Natuur Fonds
Overal in de wereld wordt de natuur bedreigd. Het Wereld Natuur Fonds wil de natuur een stem geven. Met uw steun komen we op voor de bescherming van bedreigde dieren en de gebieden waarin zij leven. Alleen samen met onze donateurs kunnen we een vuist maken voor de natuur. Ook úw steun kunnen we niet missen.

 

Vacatures

Met adverteren in de rubriek vacatures van XEA bereikt u een hele specifieke doelgroep. Plaatsing op de XEA website betekent dat uw vacature tevens wordt meegenomen in de eerstvolgende, digitale nieuwsbrief die per e-mail naar al onze leden wordt verstuurd.

Neem voor meer informatie contact op met de redactie van XEA

 


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL