Innoconcepts op de korrel

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 26/05/2005 15:36
Wij hebben Innoconcepts op de "korrel" genomen.
lees het laatste stuk eens over de samenwerking met Schoeller Arca Systems,

InnoConcepts verwacht dat de samenwerking reeds vanaf 2005 een bijdrage gaat leveren aan het bedrijfsresultaat. Gezien het potentieel van deze samenwerking, verwacht InnoConcepts dat op termijn het resultaat uit deze samenwerking hoger zal zijn dan het huidige bedrijfsresultaat. De alliantie biedt bovendien een goed fundament voor het verder uitwerken van de verschillende strategische opties van InnoConcepts met betrekking tot de invulling van haar toekomstige activiteiten.

Schoeller Arca Systems, deze onderneming is met meer dan 30 productie- en sales vestigingen ’s-werelds grootste producent op het gebied van kunststof transportverpakkingen zoals kratten, dozen, pallets, big boxes, etc. Schoeller Arca Systems heeft een omzet van meer dan EUR 500 miljoen op jaarbasis in een markt met een volume van zo’n EUR 3 miljard.

Dit deal van Innoconcepts is een "gouden" deal voor haar, als uit de samenwerking meer bedrijfresultaat komt, dan uit de "nu" huidige!
Dan staan de aandeelhouders van Innoconcepts nog wat te wachten.

In 2003 omzet ca. 48 miljoen, en een nettowinst van EUR 5,1 miljoen. Kan er ten opzichten van de cijfers 2003 een verdubbeling komen van de winst.
Wij (redactie XEA.nl) gaan uit van een opsplitsing van het I-Pac deel en de rest.
Het duurt ons te lang dat de cijfers komen en het is "te stil" bij Innoconcepts met een nader bericht.
Dan komt het volgende voor ons tot uiting: " een broedende kip", moet je niet storen. Voor sommige beleggers duurt het wachten te lang en bieden hun stukken aan. Wel zijn het kleine hoeveelheden, zojuist om 15.20 u. ging er een post van 63.640 sts op EUR 8,33.

Deze post wordt in ene keer uitgenomen, dus door een andere partij overgenomen en geen prijsdruk.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL