Nu de weg vrij, voor verdere stijging Innoconcepts

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 16/07/2004 07:50
Innoconcepts kon na de goede cijfers en vooruitzichten leek wel, niet omhoog, maar dat had een reden.
Gisteren liep de keuze termijn van het fonds af, er kon gisteren nog voor contant dividend of de keuze 1 nieuwe op 45 oude aandelen gekozen worden.
Het contante dividend was EUR 0,11 en als je dan de 45 keuze er tegenover zet, dan kom je op EUR 4,95.
Daar, rond die koers zat het aandeel steeds de laatste tijd. Het bedrijf wilde de koers niet teveel boven de EUR 4,95 hebben, want anders zou, iedereen voor de keuze kiezen en straks de stukken tegen een betere prijs, als de koers bijvoorbeeld was doorgelopen naar de EUR 5,50, ter beurze verkopen.
Dat zou de koers van het aandeel schaden.
Ook wilde het bedrijf de verwatering van de aandelen beperken, door de koers niet teveel te laten stijgen op dit moment. De regulatie heeft nu haar werk gedaan en de weg staat nu open voor een verdere stijging voor het aandeel Innoconcepts.
Waarom verkleinde Novem haar belang dan weer? De koers van die aandelen, het belang van 5,5% is niet bekend gemaakt, maar wij (red. XEA.nl) verwachten wel dat deze boven de huidige burskoers heeft gelegen.
Als een groep investeerders dit belang via de beurs had moeten kopen, had de koers van het aandeel zo naar de EUR 6,50 tot 7 opgelopen. Dus zal de prijs tussen de 5 en de 6,50 - 7 euro liggen.
Novem is een investeringsmaatschappij, die nieuwe processen verder wil ontwikkelen, dus blijven zij ook weer niet te lang in een fonds zitten, dit zei de heer Langerak na de AVA tegen de redactie van XEA.nl
Wij gaan verder en laat andere ons werk afmaken en wij hebben toch nog een belang in Innoconcepts. Wij (Novem) hebben het naar de beurs gebracht en dat deden wij niet, om het zelf te houden. Door een betere prijs te maken, kunnen wij (Novem) verder ontwikkelen/investeren!

Met I-Pac heeft Innoconcepts een parel in haar bezit, de beleggers hebben de glans van die "parel" nog niet allen ontdekt.
Met de andere inkomsten uit licenties en de verdere ontwikkelingen van het bedrijf zien wij (red.) een goede toekomst voor het bedrijf en haar investeerders.
Wij blijven het aandeel Innoconcepts dan ook ondergewaardeerd vinden en koopwaardig op deze koers van ca. EUR 5.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL