INNOCONCEPTS: TECHNOLOGIE ‘UPDATE’ Sara Lee nieuwe klant

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 01/07/2008 08:23
INNOCONCEPTS: TECHNOLOGIE ‘UPDATE’
EN START SAMENWERKING SARA LEE

TECHNOLOGIE UPDATE
De afgelopen 2 jaar heeft I-Pac in een pilot omgeving gewerkt aan de ontwikkeling van een volgende generatie I-Pac matrijzen die gepaard gaat met een veel lager energieverbruik en leidt tot een sterke vereenvoudiging van de equipment benodigd om kunststofproducten te kunnen spuitgieten. Naast de reductie in energiekosten, kan deze doorbraak leiden tot een reductie van meer dan 50% in de infrastructuur die nodig is om producten te kunnen spuitgieten.
Vooral in de verpakkingsindustrie kan dit leiden tot belangrijke besparingen, bovenop de besparingen die de I-Pac-technologie reeds met zich brengt. Ook kan hierdoor verder tegemoet worden gekomen aan eisen die vanuit overheden aan industrie en retailers worden opgelegd om in snel tempo te komen tot reductie van CO2-uitstoot.

SAMENWERKING SARA LEE
Sara Lee is één van de bedrijven die te kennen heeft gegeven zeer geïnteresseerd te zijn in designvrijheid en reductie van gewicht en CO2-uitstoot van verpakkingen die met I-Pac’s technologie geproduceerd kunnen worden. I-Pac en Sara Lee gaan hiertoe een samenwerking aan die ten doel heeft de toepasbaarheid en de mogelijkheden van de technologie te inventariseren en hieraan vervolgens vorm te geven ten behoeve van de verpakkingsbehoeften van Sara Lee. I-Pac zal daarbij meedenken over designmogelijkheden, productietechnologie, equipment en productiepartners. Hiertoe is een gezamenlijke projectgroep van I-Pac en Sara Lee in het leven geroepen die zich in eerste instantie zal richten op de toepasbaarheid binnen de divisie Household & BodyCare van Sara Lee (meer dan $ 2 miljard omzet in 2007).
Naast Sara Lee tonen ook andere multinationals, zowel in Europa als in Noord-Amerika, belangstelling voor I-Pac’s technologie. Deze belangstelling wordt enerzijds gedreven door het belang van het internationale bedrijfsleven om juist in het huidige economische klimaat aandacht te besteden aan (verpakkings)kosten en anderzijds door de noodzaak om aandacht te besteden aan de reductie van CO2-uitstoot. InnoConcepts ziet dan ook het jaar 2008 met veel vertrouwen tegemoet.

reactie XEA.nl
Dit is volgens ons pas het begin van de lijst van klanten (grote), die aankloppen i.v.m. milieu, kosten etc. bij Innoconcepts (lees I-Pac). Er valt voor bedie partijen wat te halen, te verdienen.
Nu nog afbreekbaar plastics van o.a. Purac CSM en de mileiu cirkel is rond, dan is er hoegenaamd geen rest afval meer.
Wat is er niet mooier dan dat?
Alleen de regeringen doen er weinig toe niets aan. Met de mond, maar niet met het hart.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL