INNOCONCEPTS ZET BELANGRIJKE STAP IN U.S.A.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 21/11/2007 08:18
INNOCONCEPTS ZET BELANGRIJKE STAP IN U.S.A. MET “ROLL OUT” VAN HAAR VERPAKKINGS-TECHNOLOGIE
InnoConcepts is via haar dochter I-Pac Technologies een samenwerking aangegaan met een Amerikaanse multinational (Fortune 500) die zich ondermeer bezighoudt met de wereldwijde marketing van voedselverpakkingen en andere consumentenproducten. Naar verwachting zal deze samenwerking al in 2008 leiden tot marktintroductie van een substantieel aantal met
I-Pac’s technologie geproduceerde producten. InnoConcepts verwacht dat de exploitatie van de Amerikaanse markt vanaf het 4e kwartaal 2008 een wezenlijke bijdrage zal gaan leveren aan het operationele resultaat.
Zoals aangegeven in het persbericht van 28 september jl., ambieert InnoConcepts een actievere rol (anders dan die van uitsluitend licentienemer) in meer gefragmenteerde doch grote markten, zoals voedselverpakkingen. De technologie van I-Pac leent zich, gezien, gezien de gewichtsreductie en kostenbesparingen die daarmee bereikt kunnen worden, uitstekend voor dit soort markten.
Dit laatste wordt van groot belang vanwege de vanuit overheden, industrie en retailers in snel tempo opgelegde eisen om te komen tot maximale reductie van de CO2-uitstoot. I-Pac’s technologie kan daarbij een grote rol vervullen en leidt bij toepassing niet alleen tot aanzienlijke gewichts-, en daardoor CO2-reductie, doch ook tot substantiële heffingsbesparingen. Gezien de snelheid, en het internationale karakter van de belangstelling voor CO2-reductie acht InnoConcepts het van belang om thans versneld toegang te zoeken tot de Amerikaanse markt.
Hiertoe zijn besprekingen ingezet met een aantal partijen in Noord-Amerika die binnen afzienbare tijd moeten leiden tot een lokaal productieplatform voor voedselverpakkingen in de regio waarin I-Pac Technologies een belangrijke partnerrol zal gaan vervullen.
Dit platform zal naast het voorzien in de verpakkingsbehoeften van genoemde multinational ook andere grote lokale partijen kunnen bedienen waarmee eveneens gesproken wordt over de implementatie van I-Pac’s technologie. De recente acquisitie van HTP Tooling was daarbij randvoorwaarde om te kunnen voorzien in de hierbij behorende behoefte aan productie-matrijzen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL