SAP Analytics Designer Hackathon - Hoe de verkoop van Coca-Cola optimaliseren?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 07/10/2019 18:17
4 oktober 2019,
Twee maanden geleden hebben wij bij Ctac de koppen bijeengestoken om uit te vinden wat de beste businesscase zou zijn voor de SAP Analytics Designer Hackathon. De oplossing die uit de bus kwam, is de Shelf Profit Analyser?– onder de tag:?“Hoe de verkoop van Coca-Cola optimaliseren?”

In onze applicatie hebben wij de wetenschap achter productplaatsing verwerkt. De kennis met betrekking tot het optimaliseren van de schapindeling is bijzonder complex. Deze hangt af van meerdere factoren. En hoewel er veel professionele oplossingen zijn voor de optimalisering van de schapindeling, zijn er maar weinig hulpmiddelen die de efficiëntie ervan meten en de optimale schapmarge analyseren. Precies daarvoor hebben wij nu een oplossing uitgewerkt. U vindt de businesscase?daarvan?hier.

Onze applicatie tilt het inzicht naar een hoger niveau door specifieke winkelgegevens te verstrekken naast gegevens van gelijkwaardige winkels van de onderneming. De applicatie toont ook de indeling van de schappen in verschillende winkels. Ze brengt de kracht van analytics naar de beslissers die dicht bij de winkelvloer staan. De winkeladviseur en winkelmanager kunnen samen de schappen analyseren en hun streefcijfers voor verkoop vastleggen. De Analytics Designer is een waardevolle, complete oplossing die helpt om een volledige procesflow te creëren, logisch in te zoomen op de zaken en diverse filters toe te passen.

Ons verhaal gaat over Tom de winkeladviseur die de marge voor ‘Coca-Cola’ in de winkel van Tilburg moet vergroten. Om de winst op Coca-Cola te maximaliseren, moet Tom deze winkel analyseren op basis van de gegevens van de betreffende winkelcluster (locatie, demografie, omvang, omzet).

zie grafieken & lees verder op
https://www.ctac.nl/Over-Ctac/Blogs/2019/10/SAP-Analytics-Designer-HackathonBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL