Hongarije is de EU een doorn in het oog.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 14/08/2021 10:05
Het land verzet zich tegen de lange arm van de Brusselse bemoeials, die niet kunnen aanvaarden dat de Hongaren baas willen blijven in eigen huis.

Vooral de Hongaarse premier Orbán moet het ontgelden, omdat hij vindt dat een land grenzen heeft die bewaakt moeten worden. En dat politici daarin een verantwoordelijkheid hebben tegenover hun kiezers.

Tucker Carlson, de bekende conservatieve Amerikaanse televisiepresentator, reisde af naar Boedapest om de Hongaarse leider een interview af te nemen.

Eindelijk kon Viktor Orbán eens uitpraten, en wat hij zei zal veel Nederlanders zo gek nog niet in de oren klinken!

Lees: Nederlanders steunen Hongaars verzet tegen politieke correctheid
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/nederlanders-steunen-hongarije-premier-rutte-spreekt-namens-zichzelf?cid=1331981591&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2021-08-14

Volgens Orbán denken West-Europese leiders dat ze een nieuw hoofdstuk in hun geschiedenis begonnen zijn, door hun landen via massa-immigratie vol te laten lopen met migranten en asielzoekers.

Ze denken dat dit goed zal aflopen.

Hongarije denkt van niet, en doet het daarom anders.
Met name premier Rutte, die anders alles weglacht, is totaal uit zijn slof geschoten tegen Hongarije.
Dat ging om de nieuwe Hongaarse wetgeving tegen pedo- en homoseksuele propaganda, in het bijzonder als die zich op kinderen richt.

Rutte eiste dat de Hongaren “op de knieën gedwongen” zouden worden en deze wetgeving intrekken.

Maar Hongarije heeft die alleen maar uitgebreid.

Lees: Nederlanders steunen Hongaars verzet tegen politieke correctheid
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/nederlanders-steunen-hongarije-premier-rutte-spreekt-namens-zichzelf?cid=1331981591&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2021-08-14

Cultuur onder Vuur vindt dat Hongarije volkomen in zijn recht staat.

Seksuele indoctrinatie van staatswege geeft geen pas, al helemaal niet in de vorm van lhbt-gedram op scholen.

Daarom beveel ik van harte een nieuwe steunverklaring aan van de campagne Gezin in Gevaar: Niet in onze naam! Nederland steunt Hongarije.

De Hongaren verdedigen hun christelijke cultuur. Rutte doet er goed aan dat voorbeeld te volgen!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos, campagneleider Cultuur onder Vuur

Cultuur onder Vuur zet zich met 0% subsidie voor 100% in voor de christelijke tradities en Nederlandse cultuur. Steun ons met een gift!

Ja, ik help met een gift.

Doneer met iDEAL, Creditcard of Paypal, of stort op bankrekeningnummer (IBAN):

NL38 ABNA 0426 8919 29

Ten name van: Stichting Civitas Christiana
Onder vermelding van: Webdonatie Cultuur onder Vuur + uw postcode & huisnummer

Met o.a.
Dit is ONS Land!
Het is de eerste plicht van een politicus zijn volk te beschermen tegen gevaren, legt Orbán uit aan Carlson. Een ongecontroleerde massa-invasie is zo’n gevaar. Daarom zei Hongarije in 2015 ‘nee’ tegen de vluchtelingenstroom die na de open uitnodiging van de Duitse bondskanselares Angela Merkel richting Europa op gang was gekomen. Maar had de Hongaarse leider wel het recht daar tegenin te gaan?, vraag Carlson. “Natuurlijk!”, antwoordt Orbán. “ Dat recht komt van God, van de natuur, alle argumenten zijn aan onze kant. Want dit is ons land, onze cultuur, onze geschiedenis, onze taal. Daarom moeten we dat zo doen.” Hij voegt eraan toe: “Er bestaat geen mensenrecht om hierheen te komen.” Is er ooit zoveel gezond verstand uit de mond van Mark Rutte vernomen?

Of plak deze link in de adresbalk van uw browser:

https://geziningevaar.nl/petities/bedankt/niet-in-onze-naam-nederland-steunt-hongarije?id=328396&vtoken=1ee6627b884e81c08e8912e2ce5dd00e5e6ec3718b9b569d10548e99279937c04bc871f3&utm_source=&utm_campaign=


Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL