Integratie DPA en NIG afgerond

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 12/01/2012 11:58
DPA Group N.V. heeft de integratie met NIG afgerond conform het na de overnametransactie op 27 april 2011 in gang gezette post merger plan. De NIG-merken zijn onder de DPA-merkparaplu gebracht en de bedrijfsonderdelen die dezelfde markten bedienden zijn samengevoegd. Ook is in het business model meer nadruk gelegd op nichemarkten en klantgericht ondernemerschap. Na de integratie telt DPA tien business units: DPA Banking & Insurance, DPA Compliance, DPA Engineering, DPA Finance, DPA IT, DPA Legal, DPA Recht & Ruimte, DPA Supply Chain, DPA Sociale Zekerheid en GEOS IT Professionals.

"Door de geslaagde integratie is aanzienlijke voortgang geboekt in onze strategische keuze voor schaalvergroting. De kennis en kunde die NIG in nichemarkten heeft opgebouwd, is ook beschikbaar gekomen voor relaties van DPA en vice versa. Bovendien zijn de overheadkosten gereduceerd door de vereenvoudiging van de organisatie. De over het derde kwartaal gepubliceerde resultaten bevestigen dat we op de goede weg zijn. Vanuit de huidige solide basis verwachten we in 2012 over het hele boekjaar een positief resultaat te kunnen behalen", zegt Eric Winter, CEO van DPA.

Over DPA
DPA detacheert gespecialiseerde interim professionals bij bedrijven, overheden en non-profit instellingen. Via markt-, klant- en mensgerichte business units voorziet DPA opdrachtgevers van de juiste flexibele oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, specifieke projecten en tijdelijke vervanging. Hiertoe wordt nauwlettend gevolgd wat organisaties en professionals bezighoudt, en wat zij nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. DPA is genoteerd aan de effectenbeurs NYSE Euronext Amsterdam.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL