Oranjewoud N.V. – boekt in halfjaarcijfers 2021 winst

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 29/09/2021 16:03
De Raad van Bestuur van Oranjewoud N.V. maakt bekend dat de (unaudited) halfjaarcijfers 2021 van Oranjewoud N.V. een positief resultaat laten zien en daarmee een herstel ten opzichte van het eerste halfjaar van 2020.

De financiële positie en de toelichtingen op de halfjaarcijfers hangen af van de definitieve en gecontroleerde jaarrekening 2020 van Oranjewoud N.V. welke nog niet is afgerond en gepubliceerd. Om die reden volstaan we met het verstrekken van de volgende gegevens over de halfjaarcijfers 2021 van Oranjewoud N.V. :

Opbrengsten van contracten met klanten € 1.074,1 miljoen (2020: € 1.019,5 miljoen)
Ebitda resultaat € 53,4 miljoen (2020: € 41,1 miljoen)
Netto resultaat € 5,9 miljoen winst (2020: € 10,3 miljoen verlies)
Orderportefeuille € 2,9 miljard (2020: € 3,2 miljard)
De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van Oranjewoud N.V. spreken met één van de accountantskantoren in Nederland over een engagement voor de audit van het jaarverslag 2020 van Oranjewoud N.V. Na afronding van de audit zal het jaarverslag onverwijld worden gepubliceerd en zal de datum van de Algemene Vergadering worden gecommuniceerd.

De uitvoeringshandelingen van Sanderink Investments B.V. om een uitkoop van de minderheidsaandeelhouders in Oranjewoud N.V. te bewerkstelligen, verlopen volgens planning.

De uitvoeringshandelingen van Sanderink Investments om een uitkoop van de minderheidsaandeelhouders in Oranjewoud te bewerkstelligen, verlopen volgens planning, meldde het bedrijf verder.

Volgens berichtgeving van eind mei van dit jaar zal Sanderink vorderen dat de rechters van de Ondernemingskamer de uitkoopprijs vaststellen op 6,10 euro per aandeel.

Oprichter Gerard Sanderink had toen 99,09 procent van de aandelen Oranjewoud in bezit en wil met de uitkoopprocedure de overige 574.724 aandelen, die momenteel in bezit zijn van minderheidsaandeelhouders, in handen krijgen.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL