Qurius, Adbeco Groep verkoopt Cpas-activiteiten aan Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 20/11/2006 16:52
De Adbeco Groep heeft de activiteiten van IT-bedrijf Cpas Business Solutions verkocht aan Qurius. Hierdoor krijgt Qurius onder andere de beschikking over softwarecomponenten voor professional services automation (PSA) en kantoorruimte in Hoogeveen. Qurius zal de verkoopprijs uit eigen middelen financieren. Cpas heeft zijn klanten in het mkb-segment. De medewerkers van het bedrijf krijgen een arbeidscontract bij Qurius Business Solutions aangeboden. Directeur Bert Hidding van Cpas wordt manager Noord-Nederland bij Qurius en zal tevens onder Qurius-label de specialisaties van CPAS op de PSA-markt blijven uitdragen.

Deze transactie past in de strategie van Qurius om zijn positie in de markt van Microsoft Dynamics-bedrijfsoplossingen te verstevigen. Voor de klanten van Cpas betekent dit naast continuïteits- en schaalvoordelen ook samenwerking met een partner die hen op alle elementen van het Microsoft-platform kan ondersteunen.
Constant van Limburgh, directeur Qurius Business Solutions: "Qurius heeft zijn marktpositie mede te danken aan consistente focus op Microsoft Dynamics en aanvullende branchespecifieke modules. Mede door de beoogde fusie met Watermark wordt PSA een belangrijke branche voor ons. De softwarecomponenten van Cpas passen uitstekend in ons productenportfolio. De volgende stap is contact opnemen met de Cpas-klanten en medewerkers. De laatstgenoemde groep heeft al aangegeven de overstap naar Qurius te willen maken. Dit verheugt ons zeer, mede omdat goede Microsoft Dynamics-specialisten schaars zijn."

De huidige vestiging van Cpas in Hoogeveen wordt toegevoegd aan de bestaande vestigingen van Qurius. Hierdoor wordt tevens een goede basis gelegd voor de wederzijds gewenste verdere samenwerking met de Adbeco Groep. Adbeco Groep heeft vier vestigingen in Noord Nederland en is daarnaast actief in Azië.

Cpas Business Solutions
Cpas Business Solutions richt zich op realisatie van op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde bedrijfsoplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. Cpas is gevestigd in Hoogeveen. Meer informatie is beschikbaar via www.cpas.nl.

Reactie XEA.nl
Met dit bericht geeft Qurius aan,"kijk eens klanten en beleggers, wij hebben ons verleden wel, maar kijk eens wat wij nu presteren"!
Als dit aandeel niet beloont gaat worden, dan weten wij het ook niet meer.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL