Tjoapack verbetert bedrijfsautomatisering en -infrastructuur met Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 31/08/2006 15:33
31 augustus 2006 - Farmaceutisch contractverpakker Tjoapack heeft Qurius de opdracht verstrekt om een nieuw informatiesysteem in te voeren op basis van Microsoft Dynamics NAV en Q-Pharma, Qurius' brancheoplossing voor farmaceutische bedrijven. "Wij richten ons op diensten met een hoge toegevoegde waarde. Kernpunten daarbij zijn hoogwaardige kennis van verpakken en verpakkingsprocessen gecombineerd met flexibiliteit, snelheid en ketenefficiƫntie. Klanten hebben naast verpakkingscapaciteit in toenemende mate behoefte aan verpakkings- en distributiemanagement. Op basis van het Microsoft Dynamics-platform kunnen we onze dienstverlening ook op deze gebieden blijven versterken," aldus Johan Oort, controller bij Tjoapack.

Tjoapack
Tjoapack B.V. is in 1989 opgericht door Eric Tjoa en richtte zich als eerste bedrijf in Nederland op het leveren van geneesmiddelen in eenheidsverpakking (Unit Dose Packaging ofwel UDP) met barcode. Sindsdien is Tjoapack uitgegroeid tot toonaangevend contractverpakker van geneesmiddelen. De overname van Sudaco Pack, een concurrerend verpakkingsbedrijf, was een belangrijke stap naar verdere Europese groei. Tjoapack werkt voor leveranciers van merk- en merkloze geneesmiddelen en voor farmaceutische groothandels in Nederland en andere Europese landen. Tjoapack is gevestigd in Emmen en Boskoop; meer informatie is beschikbaar via http://www.tjoapack.nl.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL