Coldec verbetert bedrijfsautomatisering en -infrastructuur met Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 11/07/2006 17:56
11 juli 2006 – Coldec gaat een forse efficiëntieslag maken door de invoering van Q-SPI, de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde brancheoplossing voor chemiebedrijven van Qurius. De marktleider in kleurvlokken heeft Qurius ook gevraagd om haar infrastructuur op een hoger plan te brengen.

“Met Microsoft Dynamics NAV in combinatie met Q-SPI kunnen we onze bedrijfsprocessen automatiseren zonder ons in administratieve bochten te hoeven wringen. Ook kunnen wij verbeteringen in onze interne bedrijfsvoering realiseren. Bovendien sluit de oplossing naadloos aan op de specifieke zaken waarmee wij te maken hebben bij de productie en distributie van onze decoratieve producten. Aan de oplossing- en partnerkeuze voor dit project is een zorgvuldig selectietraject voorafgegaan. Daarbij bleek dat Qurius ons naast de benodigde functionaliteit ook kon voorzien van de juiste implementatie- en infrastructuurspecialisten,” aldus Jos Bosman, financieel directeur van Coldec. In een later stadium wil Coldec gebruik gaan maken van Qurius’ geïntegreerde kwaliteitsmanagementmodule.”

Coldec BV
Coldec ontwikkelt en levert producten voor de decoratieve afwerking van wanden en vloeren. De door Coldec geproduceerde kleurvlokken worden als decoratieve component in wand-, plafond- en vloerbedekking gebruikt. De laatste jaren heeft Coldec zich toegelegd op de ontwikkeling van eindproducten. De nieuwe decoratieve verfproducten zijn zeer succesvol, zowel in de professionele als de consumentenmarkt. De grootste afzetmarkten zijn Duitsland, Frankrijk, Amerika en Spanje.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL