Derde kwartaalresultaten van Magnus Holding: verdere omzet- en winstgroei

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 21/10/2005 08:26
IT- en adviesbedrijf Magnus Holding behaalde in het derde kwartaal van 2005 een omzet van 8,3 miljoen euro, 79% meer dan in het derde kwartaal van 2004 (4,6 miljoen euro). Het resultaat (EBIT) was 0,4 miljoen euro (derde kwartaal 2004: 0,3 miljoen euro).

"Alle werkmaatschappijen hebben goed gepresteerd, zeker gezien het feit dat er in de vakantiemaanden minder manuren beschikbaar zijn voor advies-, implementatie- en beheerwerkzaamheden. Gezien de positieve gang van zaken tot dusver in combinatie met de vooruitzichten voor het vierde kwartaal verwachten we over het gehele jaar een forse omzet- en winststijging te realiseren ten opzichte van 2004", aldus Fred Hermans, Chief Executive Officer bij Magnus Holding.

Naar verwachting zal Magnus Holding rond 1 november de overname van Faqt Group Belgium afronden. Dit is een leverancier van bedrijfsapplicaties met veel ervaring in de milieu- en de food-, pharma en chemiebranche. Deze acquisitie is vooral ingegeven door het groeipotentieel in Belgiƫ voor Qurius. De acquisitie van dit in Gent gevestigde bedrijf zal het aantal medewerkers van de Magnus-groep op ruim 320 brengen.

Aandelen
Het totale aantal uitstaande aandelen Magnus Holding bedraagt 54.082.619. Daarvan zijn 16.949.560 (dividend- en stemgerechtigde) aandelen nog niet beursgenoteerd. Om deze aandelenstructuur te vereenvoudigen, bereidt Magnus Holding een gelijktijdige omzetting van alle niet-genoteerde aandelen in beursgenoteerde aandelen voor.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL