Qurius, Dion live met PSO for Microsoft Dynamics

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 15/10/2009 16:13
Dion B.V is recent live gegaan met de standaard ERP-oplossing voor zakelijke dienstverleners: PSO for Microsoft Dynamics. Dion beschikt nu over een toekomstvast informatiesysteem op basis van het Microsoft-platform. De implementatie is uitgevoerd door Qurius.

Doordat systemen en processen geĆÆntegreerd werken, maakt Dion met PSO for Microsoft Dynamics een vereenvoudigingslag van de administratieve structuur. Medewerkers maken simpelweg minder handelingen en gegevens van klanten, projecten en de administratie zijn elk moment voorhanden. Dion kan vertrouwen op betrouwbare stuurinformatie, heeft nu meer inzicht in projecten en verbetert de efficiency en interne controles. Het dubbel invoeren van gegevens is verleden tijd en er is een betere ontsluiting van de beschikbare informatie door de inzet van SharePoint als kennis- en documentenportaal. Gebruikers binnen Dion
zijn enthousiast over het nieuwe systeem en ervaren de gebruikersinterface op basis van Microsoft Outlook als gebruiksvriendelijk.

Over Dion
Dion B.V. is een zakelijke dienstverlener met het hoofdkantoor in Hardenberg en een vestiging in Deventer. Dion biedt ondernemingen een breed pakket professionele diensten op het gebied van personeel en techniek en bedient met meer dan 100 specialisten haar klanten in een grote diversiteit van markten, zoals industriƫle bedrijven, zakelijke dienstverleners, nutsbedrijven, scholen en aannemersbedrijven. Op het gebied van personeel biedt Dion onder andere coaching en re-integratie, HR-consultancy, detachering en salarisadministratie. Vanuit de techniek levert Dion diensten zoals onderhoudsplanning, gebouwenbeheer en projectmanagement. Meer informatie over Dion is te vinden op www.dion.nlBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL