Qurius wint infrastructuur- en beheercontract bij Dobotex International

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 25/06/2009 07:58
25 juni 2009 - Na een intensieve selectieprocedure heeft Dobotex International, onderdeel van sport en lifestyle company Puma, Qurius geselecteerd om zijn complete IT-infrastructuur te vervangen inclusief de outsourcing van het beheer en de housing van de totale IT-omgeving. De contractwaarde bedraagt ongeveer EUR 1 miljoen.

Dobotex International is de exclusieve licentiepartner van verschillende wereldwijde A-merken in fashion, sport en sport-lifestyle. In de mode-industrie zijn niet alleen design en kwaliteit belangrijke succesfactoren, maar ook optimale logistieke processen zijn cruciaal. Daarom heeft Dobotex een IT-infrastructuur nodig die voldoet aan de eisen van hoge beschikbaarheid en flexibiliteit, essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Qurius bleek de juiste partner voor deze veelzijdige opdracht gezien zijn uitgebreide ervaring met Microsoft Dynamics NAV, infrastructuur, beheer en housing.

Theo Braks, Operations Directeur bij Dobotex International: "Door deze investeringen in de nieuwe infrastructuur zetten wij als Dobotex de volgende stap om onze continue groei te waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij in Qurius een betrouwbare partner hebben voor zowel het ontwerpen en realiseren van de infrastructuur als voor de fase daarna - beheer en housing."

Frank van der Woude, COO en Directeur Qurius Nederland: "Voor complexe IT-opdrachten met eisen op het gebied van infrastructuur, software en beheer, biedt Qurius één contact en complete expertise. Dit blijkt steeds vaker cruciaal voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten zoals Dobotex."

Einde berichtBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL