Savant Zorg kiest voor partnership met Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 08/04/2009 17:28
april 2009 – Qurius en Savant Zorg, een grote zorg- en dienstverlener in Zuid-Oost Brabant, hebben een intentieverklaring getekend voor een driejarig partnership met een contractwaarde van ruim 1,5 miljoen. Doelstelling is om vanaf september 2009 vanuit 12 vestigingen 300 medewerkers te laten werken met Savant Space, gebaseerd op de Managed Hosting Solution van Qurius.

In de komende periode zal het contract worden gefinaliseerd en zal Qurius alvast starten met de werkzaamheden.

Savant Zorg besteedt al sinds 5 jaar haar IT infrastructuur volledig uit, maar wil nu meer focus leggen op de tevredenheid van de gebruikers. Bovendien wil Savant Zorg een IT oplossing die haar dienstverlening daadwerkelijk helpt te verbeteren. Voor een nieuw beheercontract heeft Savant daarom, na een intensief selectietraject, gekozen voor de Managed Hosting Solution van Qurius. Deze voldoet aan de hoge eisen die Savant Zorg stelt aan flexibiliteit, continuïteit en hoge beschikbaarheid.

Anne-Marie van Hout, Manager I&A Savant Zorg: “Bij de selectie van onze outsourcingpartner, heeft Qurius zich als een volwassen, open en transparant bedrijf gepresenteerd, dat naast technische know how ook oog heeft voor de mens en klanttevredenheid als maat neemt. Dit geeft Savant het volste vertrouwen dat haar ICT beheer in goede handen is bij Qurius.”

Frank van der Woude, COO en directeur Qurius Nederland: “Wij zien steeds meer zorginstellingen en zorgdienstverleners die op zoek zijn naar betrouwbare, gebruikersvriendelijke en flexibele outsourcingoplossingen. Dankzij onze oplossing kunnen organisaties als Savant zich op hun core business richten, namelijk het leveren van kwaliteit in zorg! Qurius heeft een unieke propositie in het aanbieden van Microsoft oplossingen ’uit-de-muur’. Naast de technische kennis heeft Qurius ook de applicatiekennis in huis. Deze combinatie zorgt ervoor dat de klant volledig kan worden bediend met een interessante prijs/kwaliteit verhouding.”

Einde bericht
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL