Qurius, nieuwe order NIZO food

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 16/04/2008 19:30
NIZO food research implementeert geïntegreerde totaaloplossing van Microsoft Dynamics
Het in Ede gevestigde NIZO food research B.V., een onafhankelijk contractresearch bedrijf voor innovaties in voeding, heeft onlangs gekozen voor een totaaloplossing op basis van Microsoft Dynamics. De oplossing bestaat uit PSO voor Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics AX en -CRM. De Microsoft Dynamics oplossing zal geïntegreerd worden met de portaaloplossing SharePoint 2007, waarmee alle communicatie en documenten rondom projecten beheerd kunnen worden. Met de nieuwe software kiest NIZO bewust voor één geïntegreerde totaaloplossing.

PSO voor Microsoft Dynamics
Voor een contractresearch bedrijf als NIZO, die al haar onderzoekswerk projectmatig beheert en uitvoert, is een goed projectbeheersysteem van essentiële waarde. Daarnaast bestond bij NIZO de wens om de verschillende onderdelen van hun bedrijfsinformatiesysteem, projectbeheer, financiële administratie, CRM, HRM en documentbeheer, verder te integreren. Voor een optimale projectbeheersing koos NIZO voor PSO voor Microsoft Dynamics: de standaardapplicatie van Assistance Software. PSO voor Microsoft Dynamics is een compleet softwareproduct voor de dienstverlenende branche, en is bovendien volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics AX en –CRM. Met de oplossing zullen alle projecten van NIZO aangestuurd worden. Microsoft Dynamics AX zal gebruikt worden voor de ondersteuning van de financiële administratie en Microsoft Dynamics CRM voor het gehele relatiebeheer van NIZO. Tevens biedt CRM NIZO extra functionaliteit, doordat niet alleen klantencontacten vastgelegd kunnen worden, maar ook alle contacten rondom projecten. Het volledige documentenbeheer gaat plaats vinden met Microsoft SharePoint, waardoor een optimaal projectdossier ontstaat. De implementatie van de oplossing staat medio 2008 gepland. In de eerste helft zullen Microsoft Dynamisc AX, SharePoint en PSO voor Microsoft Dynamics geïmplementeerd worden, daarna staat Microsoft Dynamics CRM op de agenda. In een later stadium wordt onderzocht of de Microsoft Dynamics HRM-module ingezet gaat worden.

Geïntegreerde totaaloplossing
NIZO heeft met de keuze voor het Microsoft-platform bewust gekozen voor een geïntegreerde totaaloplossing. Met Microsoft Dynamics beschikt NIZO over een modern platform, dat klaar is voor de toekomst. De belangrijkste voordelen van het nieuwe systeem voor NIZO zijn een betere projectaansturing, snelle beschikking over accurate projectinformatie en een compleet projectdossier. SharePoint verschaft NIZO bovendien inzicht in zowel de ongestructureerde als gestructureerde informatiestromen. Een bijkomend voordeel is dat door inzet van SharePoint de informatie makkelijker met externen, zoals klanten, gedeeld kan worden. Er is voor Qurius als leverancier gekozen vanwege de fit met het bedrijf. Ook heeft Qurius de juiste kennis in huis van alle facetten. De gebruiksvriendelijkheid van de software speelde eveneens mee in de keuze voor Qurius. Marcel Sleutjes, Manager Finance bij NIZO, licht toe: “Met de combinatie Microsoft Dynamics en Qurius kunnen onze huidige en toekomstige automatiseringswensen prima worden ingevuld. Het Dynamics/PSO-platform biedt ondermeer een uniforme en gebruiksvriendelijke interface, een verdere integratie tussen de verschillende subsystemen (projecten, CRM, HRM en financieel) en dat allemaal draaiend op één technisch platform. Wij zijn er van overtuigd dat deze totaaloplossing NIZO veel zal gaan opleveren”

Over NIZO food research B.V.
NIZO food research is een van de meest geavanceerde onafhankelijke contractresearchcentra ter wereld. De focus van NIZO ligt op het ontwikkelen en toepassen van innovatieve technologieën in de wereldwijde voedingsindustrie. NIZO vertaalt wetenschap naar functionele voordelen door het gebruik van zijn wereldleidende expertise op het gebied van smaak, textuur, gezondheid, voedselveiligheid en processing. Met haar ruim 200 medewerkers is NIZO continu op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van producten te verbeteren, en hiermee de kwaliteit van het leven. NIZO is gevestigd in Ede, en heeft daarnaast vertegenwoordigers in Frankrijk, UK, USA en Japan. Meer informatie is te vinden op http://www.nizo.com
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL