Qurius, Sims zet internationale standaard met Q-WMR en meer over Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 21/03/2008 06:51
Na de succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics NAV in combinatie met het branchespecifieke Q-WMR in Groot-Brittannië, Nederland en België, heeft Sims Recycling Solutions ervoor gekozen om dit systeem ook in Duitsland en Zweden uit te rollen.
Sims Recycling Solutions, wereldwijd dienstverlener in recycling van hoogwaardige IT- en elektronische apparatuur, koos eerder voor Q-WMR als een bedrijfsbreed systeem voor stroomlijning en beheersing van alle bedrijfsprocessen. Deze integrale oplossing bundelt alle primaire en secundaire functies in het afvalbedrijf en verbetert daarmee de efficiëntie en kwaliteit van de dienstverlening. Peter Barclay, ICT Directeur van Sims Group in Europa: "Microsoft Dynamics NAV geeft een helder inzicht in de informatie van de back-office systemen in al onze regio's. Aan de ene kant biedt het de lokale organisaties de vereiste flexibiliteit ten aanzien van specifieke milieuwetgeving, terwijl het aan de andere kant het management voorziet van de benodigde rapportage om besluitvormingsprocessen te ondersteunen."

Na de succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics NAV in combinatie met het branchespecifieke Q-WMR in Groot-Brittannië, Nederland en België, heeft Sims Recycling Solutions de keuze gemaakt om dit systeem ook in Duitsland en Zweden uit te rollen. Implementatie van hetzelfde bedrijfsbrede systeem in meerdere landen biedt Sims aanzienlijke schaalvoordelen, zonder daarmee de lokale organisaties te beperken in het nemen van bepaalde inrichtingsbeslissingen.

Onder de projectleiding van Qurius wordt met behulp van lokale partners, Tegos in Duitsland en Effekt in Zweden, een internationale standaard gezet, waarmee men de bedrijfsprocessen volledig in lijn brengt met de lokale milieuwetgeving. Hierna staan de VS en Canada op de nominatie om deze Sims standaard verder uit te rollen.

Over Sims Recycling Solutions
Sims Recycling Solutions is onderdeel van de Sims Group, wereldwijd een vooraanstaande metaalrecycler en marktleider in de recycling van end-of-life producten. Sims Recycling Solutions is marktleider op het gebied van recycling van overtollige en afgedankte elektrische en elektronische producten en componenten. De doelstelling van Sims Recycling Solutions is om een unieke toegevoegde waarde in recycling services aan te bieden door het verzorgen van maatwerkoplossingen en zo een uitstekende relatie met haar klanten en afnemers op te bouwen.
Dankzij efficiënte, transparante en controleerbare verwerkingsprocessen en een gecontroleerde afzet van secundaire grondstoffen door actief outletmanagement verwerkt Sims Recycling Solutions in de Benelux jaarlijks meer dan 50.000.000 kilogram aan overtollige en afgedankte elektrische en elektronische producten en componenten. De services voldoen aan de Nationale en Europese milieuwetgevingen en het bedrijf is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Sims Recycling Solutions is een sterk groeiende organisatie die anticipeert op de steeds veranderende markt en de verbetering van duurzame oplossingen waarbij mens en milieu centraal staan. Meer informatie is te vinden op: Sims Group.

reactie,
XEA.nl
de koers wil niet vlotte, maar die is geen weerspiegeling van de goede prestatie van het veel van Hermans en zijn medewerkers.
Sentimenten en de nieuwe producten, in combinatie van daghandelaren beïnvloeden de koers van dit aandeel. Misschien dat de nieuwe Gropep van Parcom (ING) daar wat verandering in kan brengen?
Afwachten, want zij willen dieper investeren in kansrijke middelgrootte ondernemingen.

Qurius starts Qurius Global Alliance to support international customers

21 March 2008 - In line with the rebranding across Europe of all country organisations Qurius has realigned its existing business alliances and has founded the Qurius Global Alliance. Following the strategy of being the leading player in the European market of business solutions based on Microsoft technology, Qurius will drive this initiative that ensures global coverage for its customers.

The Qurius Global Alliance is open to the Microsoft Dynamics solution providers and is covering Europe, Africa, Asia, Australia and the Americas to support customers with international deployments of Microsoft Dynamics AX, NAV and CRM projects. The differentiator of the alliance is the uniformity in contractual agreements and consistency in working practices for our international customers. The Qurius Global Alliance offers a uniform engagement model, a single point-of-contact and a consistent service-delivery methodology, based on the high level standards of Microsoft as well as Qurius.

reatie XEA.nl
Dit sluit aan op ons hierboven geschreveneBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL