Logistiek dienstverlener Gam BAKKER slaat nieuwe weg in met Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 25/01/2008 06:59
Veenendaal, 24 januari 2008 – Logistiek dienstverlener Gam BAKKER heeft gekozen voor het standaardplatform Microsoft Dynamics NAV van Qurius, aangevuld met de branchespecifieke oplossing Q-Logistics voor logistieke dienstverleners en transportbedrijven. Q-Logistics biedt Gam BAKKER, naast een volledig ERP-systeem in het eerste stadium, ook complete functionaliteit op het gebied van transportmanagement en in een later stadium op warehousemanagement.

Van eilandautomatisering naar een geïntegreerde totaaloplossing
Gam BAKKER werkte voorheen nog met verschillende gekoppelde systemen. Gam BAKKER had behoefte aan meer grip op zijn bedrijfsprocessen en aan betere stuurinformatie, van zowel zijn financiële als logistieke stromen. Met het nieuwe systeem zijn beide stromen geïntegreerd in één totaaloplossing. Eric Steltenpool, mede-eigenaar van Gam BAKKER, over het nieuwe systeem: “We kunnen nu door kortere en directere communicatielijnen beter informatie uitwisselen met onze klanten.”

Na een uitgebreide selectieprocedure is uiteindelijk gekozen voor Qurius, onder meer vanwege de expertise op het gebied van transport- en warehousemanagementsystemen (TMS / WMS). Van de TMS/WMS-leveranciers die Nederland tot hun thuismarkt rekenen, deed Qurius in 2007 de meeste TMS/WMS-implementaties. Dit blijkt uit een onderzoek van IT-dienstverlener Capgemini. Steltenpool: “Qurius kon ons een breed pakket met ongekend veel mogelijkheden leveren. Een dergelijk pakket hadden wij nodig, omdat we momenteel een sterke groei doormaken op zowel transport- als warehousegebied. Het nieuwe systeem vormt een goede basis voor al onze logistieke activiteiten, voor ‘morgen’ maar zeker ook met het oog op de verdere toekomst.”

Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL