Larson-Juhl Internationale lijstenproducent kiest platform Microsoft Dynamics van Qurius.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 03/01/2008 16:31
Larson Juhl beschikt daardoor over één geïntegreerde oplossing voor heel Europa
Veenendaal, december 2007 – Larson-Juhl, internationaal producent van lijsten, passé-partouts en overige materialen voor professioneel inlijsten migreert met hulp van Qurius naar Microsoft Dynamics NAV 5.0. Het bedrijf gebruikt de software voor de stroomlijning van alle bedrijfsprocessen rondom inkoop, verkoop, logistiek en assemblage. Ook schafte Larson Juhl Microsoft Dynamics CRM aan en een actuele versie van de configurator en kostenberekenaar e-Con. De totale oplossing wordt eerst in Nederland geïmplementeerd en vervolgens uitgerold naar [xx] Europese landen. Daardoor beschikt Larson Juhl straks over een geïntegreerd Europees platform om internationale productieprocessen te stroomlijnen.

Larson Juhl levert aan traditionele lijstmakers en de detailhandel en produceert ordergestuurd. De afnemers kunnen kiezen uit talloze mogelijkheden voor de samenstelling van de lijst, zoals hout of aluminium voor de lijst, verschillende soorten passé-partouts, uitsneden en soort glas. Door dit complexe productieproces te ordenen met Dynamics NAV 5.0 heeft Larson Juhl inzicht in de orderadministratie en het productieproces. Larson Juhl schafte de eerste versie van Microsoft Dynamics NAV in 1999 aan als het toenmalige Navision 2.01. De support van Microsoft hiervoor is inmiddels afgelopen, waardoor risico’s ontstonden qua beheer van deze oplossing. Daarom besloot Larson Juhl recent tot migratie naar de nieuwste versie en heeft Qurius gevraagd dit te realiseren.

Microsoft Dynamics CRM
Als aanvulling schafte Larson Juhl Microsoft Dynamics CRM aan. Met deze Customer Relationship Managementapplicatie hebben vertegenwoordigers in de buitendienst en medewerkers in de binnendienst eenvoudig en gelijktijdig toegang tot de klanten- en productendatabase. De CRM-applicatie vergroot zo de communicatie tussen interne en externe medewerkers.

Configurator e-Con
Om een automatische kostenberekening te kunnen maken, gekoppeld aan het productieproces heeft Larson Juhl ook de nieueste versie van configurator e-Con aangeschaft. Deze configurator berekent automatisch de kosten van een bepaalde order, waarbij hij rekening houdt met alle variabelen in materiaal, glas of passé-partout. Daarnaast meldt de configurator ook wanneer een bepaalde combinatie technisch gezien onmogelijk is. Zo is levering binnen 24 uur goed haalbaar.

Arco Bijsterveld, International Finance & IT Manager bij Larson-Juhl: “Dankzij de update van e-Con en Microsoft Dynamics NAV en de aanschaf van CRM kunnen we een complete oplossing uitrollen naar Europa. We kunnen onze productieprocessen internationaal stroomlijnen en daardoor tijd en kosten besparen. Ook kunnen we nog beter inspelen op de service, snelheid en kwaliteit die in de interieurbranche vereist is. Qurius heeft ons prima geadviseerd in de softwarekeuze en modules die aansluiten bij onze bedrijfsprocessen.”

Over Larson Juhl
Larson Juhl is leverancier van staflijsten en toebehoren voor de lijstenmaker. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 100 jaar ervaring in de vervaardiging van lijsten en is uitgegroeid naar 24 vestigingen in de Verenigde Staten en in 15 landen in Europa. Meer informatie: http://www.larson-juhl.nl/

Over Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. Fundament voor deze oplossingen vormt de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Op 18 december 2006 fuseerde Qurius met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Watermark Nederland richt zich op het leveren en implementeren van standaard bedrijfsbrede softwareoplossingen bij middelgrote, nationaal en internationaal opererende bedrijven. Het uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende ERP-, SCM- en CRM-oplossingen. Nadere informatie over Qurius is te vinden op: http://www.qurius.nl

Met dank aan een lezer, voor de toezending.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL