Qurius: Europese partner Assistance Software.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 22/09/2007 16:31
13-09-07
Assistance Software is druk bezig om wereldwijde dekking te verkrijgen met haar partnernetwerk. Na diversen gesprekken met potentiële partners kwam Qurius als beste partij uit de bus, dit gerenommeerde bedrijf is in heel Europa vertegenwoordigd en door Microsoft uitgeroepen tot partner van het jaar!

De inkt van de nieuwe visitekaartjes en het briefpapier is nog maar net droog. Watermark, reseller van Microsoft Dynamics is sinds 18 december 2006 gefuseerd met het beursgenoteerde Qurius. Door deze fusie is het bedrijf de grootste Microsoft partner in Europa en de tweede op rij wereldwijd. Gerard Schaap, binnen Nederland verantwoordelijk voor verkoop en marketing: 'De nieuwe organisatie richt zich volledig op het Microsoft platform. Dit betekent dat we klanten totaaloplossingen bieden onder Microsoft signatuur. Dus behalve verkoop van ERP-pakketten als MS Dynamics AX en NAV of Microsoft CRM, organiseren we ook de noodzakelijke hardware, consultancy, ondersteuning en support na de live-gang en de toepassing van aanvullende functionaliteiten waar dat nodig is.'

Schaap: 'Wij zijn als Microsoft reseller continue op zoek naar de beste oplossing voor onze klant. Voor de dienstverlenende sector bleek Assistance software naadloos aan te sluiten.' Ook qua bedrijfvisie vertonen Assistance software en Qurius veel overeenkomsten. Assistance software heeft namelijk ook een 100% focus op het Microsoft platform. Hierbij wordt gebruik maakt van een groot deel van het zakelijke productenpallet dat Microsoft aanbiedt, zoals de intranetoplossing Sharepoint, de Microsoft Dynamics CRM oplossing en de verschillende Office producten. Producten die Qurius allemaal onder 1 dak kan aanbieden.

Bron: Assistance Software

Consultants Qurius unaniem enthousiast

Aan de keuze voor Assistance Software is een uitgebreide selectie vooraf gegaan.Schaap: “Wij zijn steeds op zoek naar betere IT-oplossingen voor onze klanten. Assistance Software is dan ook aan een uitgebreid onderzoek van onze consultants blootgesteld. Die bleken echter unaniem enthousiast over de gebruikersvriendelijkheid en de perfecte aansluiting bij projectgestuurde bedrijven. Bovendien past Assistance Software perfect bij onze filosofie om alleen standaard software uit te leveren waaraan zo min mogelijk ‘gesleuteld’ hoeft te worden.”

En wat brengt de toekomst? “De komende maanden wordt gewerkt aan de opstart van gezamenlijke projecten in Nederland. Verder lopen er al de nodige lijntjes met de andere verkoopkantoren in Europa. Wij hebben dus hoge verwachtingen van de combinatie Qurius-Assistance”, aldus Schaap.

Kijk voor meer informatie op http://www.qurius.nl of neem contact op met Henk Woltjes op telefoon nummer: 0318-544900.

Van een lezer ontvangen, waarvoor dank.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL