Qurius levert Milieu ERP-oplossing aan Recycling Service

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 14/09/2007 19:26
Recyclingspecialist in de autobranche wil meer grip op integrale klantbenadering en contractaanpak
14 september 2007 – Qurius gaat de integrale automatisering verzorgen voor Recycling Service, een nieuwe dienst voor de inzameling en beheer van afval uit de autobranche. De oplossing op basis van de ERP software Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met Qurius’ branche-oplossing Q-WMR (Qurius Waste Management en Recycling) wordt ingezet voor orderintake, klantbeheer, contractbeheer en aansturing van vervoersbedrijven.

Recycling Service (RS) is een zusterorganisatie van Auto Recycling Nederland (ARN) en is gericht op het beheren van alle mogelijke afval uit de autobranche. “Het standaard geïntegreerde branchesysteem van Qurius past goed bij onze specifieke bedrijfssituatie”, zegt Roelof Reinsma, productmanager van Recycling Service. “Qurius heeft veel kennis van onze branche en heeft ons goed geadviseerd over de automatisering van onze bedrijfsprocessen.”

Recycling Service B.V.
Recycling Service biedt diensten aan in afvalbeheer; o.a. op het gebied van inzamelen en verwerken van afval afkomstig uit de autobranche. RS heeft daarbij de beschikking over de expertise en het netwerk van ARN. ARN - opgericht door de autobranche (RAI, BOVAG, FOCWA en STIBA) - heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afval afkomstig van autowrakken. RS gaat verder en richt zich op al het andere afval afkomstig uit de autobranche. Meer informatie via www.recyclingservice.nl.


Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL