Westrom kiest voor Microsoft Dynamics, Qurius.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 08/07/2007 06:58
Westrom gaat op 01-01-2008 live met Microsoft Dynamics NAV
Na een gedegen voorbereiding heeft Westrom, het WsW bedrijf van Roermond en omgeving, op 27 juni 2007 een contract getekend voor de aanschaf van het softwarepakket Microsoft Dynamics NAV (Navision) met als leverancier Qurius (voorheen bekend als Watermark). Gedurende de komende maanden zal Qurius samen met Westrom een implementatietraject voorbereiden en uitvoeren. Het prototype van het nieuwe softwarepakket, dat de huidige logistieke, financiƫle en commerciƫle softwarepakketten gaat vervangen, is inmiddels op hoofdlijnen gereed.

Westrom heeft gekozen voor de invoering van een basispakket op 1 januari 2008. Qurius is met Microsoft Dynamics NAV sterk vertegenwoordigd bij Wsw-bedrijven, in het bijzonder in Limburg. Dit biedt veel perspectief voor een goed gebruikersplatform, dat van groot belang is bij de veranderende interne en externe informatiebehoefte.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL