Qurius, Microsoft Dynamics AX en CRM internationaal geïmplementeerd

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 19/02/2007 10:47
19 februari 2007 – Danieli Corus, technology provider in de staalindustrie en voor 50% eigendom van staalconcern Corus, gaat Microsoft Dynamics AX voor professional servicebedrijven invoeren. De keuze voor deze software en implementatiepartner Qurius is vooral ingegeven door het internationale karakter van de activiteiten en de wens om de efficiëntie te verbeteren en valutaire risico’s beperken.

Danieli Corus levert installaties, machines en advies op het gebied van staalindustrie aan bedrijven over de hele wereld, vanuit vestigingen in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Daarbij moeten verschillende lokale valuta in het financiële systeem op de juiste ingedekte waarde verwerkt worden. Paul Hubbeling, manager operations- en ICT-verantwoordelijke bij Danieli Corus: “Met deze oplossing kunnen we valutaire risico’s verminderen. Bovendien maakt Microsoft Dynamics AX wereldwijde centrale informatieverwerking mogelijk, waardoor de kwaliteit van de informatie sterk verbetert. Bij de selectie van een ERP-pakket tref je een overweldigend aantal aanbieders aan. Gelukkig kwamen we via Microsoft vrij snel bij Qurius uit: een partij met veel relevante ervaring. Door de recente fusie met Watermark is Qurius ook goed in staat om ons internationaal te adviseren en ondersteunen.”

De betreffende ERP-oplossing is als onderdeel van het Microsoft Industry Builder-programma ontwikkeld voor de professional servicesector. Bij Danieli Corus moet de software bijdragen aan bedrijfsbrede efficiëntie, dankzij de financiële module en integratie met de urenregistratie en projectadministratie. Het pakket wordt op termijn uitgebreid met de modules voor planning, inkoop en customer relationship management. Voor dit laatste gaat Danieli Corus Microsoft Dynamics CRM gebruiken.

Over Danieli Corus
Danieli Corus is voor 50% eigendom van staalconcern Corus en voor 50% van het Italiaanse Danieli, leverancier van gietmachines en walsinstallaties.

Links

Corus
Danieli Corus
Microsoft Dynamics
Microsoft Dynamics AX
Microsoft Dynamics CRM
Watermark

reactie XEA.nl
Dit soort opdrachten onderbouwen onze stelling dat Qurius weer op de kaart staat.
Als dit soort bedrijven "in zee gaan" met Qurius, zit het wel snor.
De achterstand in koers met Simac kan dan ook weer verkleint worden.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL