Crucell Trading Update

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 10/01/2006 08:19
Het Nederlandse biotechnologiebedrijf Crucell N.V. (Euronext, NASDAQ: CRXL) heeft vandaag bekendgemaakt dat de liquide middelen per 31 december 2005 € 111,7 miljoen bedroegen. Dit is een toename van € 35,0 miljoen ten opzichte van het balanstotaal voor de liquide middelen van € 76,7 miljoen per ultimo 2004.

Deze nettostijging is gebaseerd op een toename in liquide middelen van € 50,1 miljoen van een onderhandse aandelenemissie in mei 2005, verminderd met een netto kasuitstroom van € 15,1 miljoen voor operationele, investerings- en financieringsactiviteiten. Deze kasuitstroom ligt binnen de raming van € 15-20 miljoen die de onderneming gedurende 2005 heeft afgegeven.

Over Crucell
Crucell N.V. is een biotechnologiebedrijf gericht op het ontwikkelen van vaccins en antistoffen voor de bestrijding van infectieziekten, waaronder Ebola, influenza, malaria, West-Nijl virus en hondsdolheid. Ontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf zijn onder andere samenwerkingen met Sanofi Pasteur voor griepvaccins, de U.S. National Institutes of Health voor Ebola en malaria vaccins en GlaxoSmithKline (GSK), Walter Reed Army Institute of Research en New York University voor een malaria vaccin. Crucell's producten zijn gebaseerd op zijn PER.C6®-technologie. Crucell licentieert zijn PER.C6®-technologie tevens aan de biofarmaceutische industrie. Licentiehouders en partners zijn onder andere DSM Biologics, GSK, Centocor/J&J en Merck & Co., Inc. Crucell is gevestigd in Leiden en staat genoteerd op Euronext en NASDAQ (tickersymbool CRXL). Meer informatie kunt u vinden op www.crucell.com.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL