Biotech zal ook een prooi kunnen gaan worden van KKR, Gilde etc.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 03/06/2007 05:42
Afgelopen vrijdag was er de AVA van Crucell en daar hoorden wij van een bezoeker, "er wordt veel beloofd, maar wat er gaat komen is nog een verrassing"!
Dat de Biotech nu goede kansen en mogelijkheden heeft is wel duidelijk. Het kaft is grotendeels van het koren gescheiden, dus zullen de overblijvers de koek gaan verdelen.
Maar de meeste hebben en krijgen problemen.
Hadden zij eerst geld nodig om hun onderzoek(en) te financieren en dat is redelijk bij de overblijvers gelukt. Al moeten enkele nog af en toe om geld vragen, maar er staat een volgend probleem voor de deur.
Dat is de financiering van de uitbouw van hun producten of verkoop van de licenties of de verdere financiering van verdere uitbouw van nieuwe ontwikkelingen (lees uitbreidingen van nieuwe producten/medicijnen).
Maar wie zitten er ook niet stil?
Dat zijn Kravis, Kohlberg en Roberts (KKR), de Gilde, CVC e.a., die zien en ruiken ook kansen/geld. Zij beschikken over het geld, dat deze bedrijfstak tekort heeft, om de verdere stap in de ontwikkeling te zetten.

Het zou ons dan niet verbazen of deze partijen zich gaan melden bij deze bedrijven.

Nu zijn zij ook al aan het vissen in de vijver van bedrijven, die door geld, opsplitsing etc., bij hen geld in het "laatje" kunnen brengen.
De Biotech bedrijven beschikken over veel "compensabele verliezen" en dat is ook geld waard, maar dan moet je wel winst gaan maken om dat te kunnen benutten en daar kunnen zij (KKR, de Gilde etc.) versneld voor gaan zorgen.

Zou het kunnen zijn, dat een van deze partijen de koers van Isotis, van de restant stukken te Amsterdam nu bepaald?
Er zwerven nog ca. 9,5% stukken Isotis SA in de markt en dat is een mooie start voor onderhandelingen.
Misschien wel in samenspraak met Isotis, want anders kan Isotis nu niet zeggen, "over enige tijd zullen alle 3 noteringen worden opgeheven".
De tijd zal ‘t leren wat de werkelijke oorzaak is bij Isotis en hoe andere partijen zich tegenover de Biotech gedragen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL