Door meerwaarde KLM vliegt aandelen koers de pan uit.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 09/12/2005 07:13
Dat de resultaten van Air France KLM goed zijn is de verdiensten van de inbreng van KLM.
Laat de heer L. v. Wijk dat eens duidelijk naar voorbrengen.
Geef de aandeelhouders KLM ook eens het signaal, dat hij het bedrijf "wel" verkwanseld heeft qua prijs die er bij de omwisseling werd gehanteerd. Het totaal bod kwam uit op 784 miljoen euro. De aandeelhouders KLM kregen 1,1 aandeel Air France KLM. Het eigen vermogen KLM was zichtbaar in het jaarverslag 2003/2004 EUR 33,81 p.a.
Door het verkwanselen van het bedrijf heeft AIR France KLM de volgenden voordelen voor weinig geld meegekregen; een poot met geld, een super moderne vloot, deskundige mensen en vooral op gebied van indekking kerosine, daar haalde de KLM haar meeste winst uit. De Gebouwen bij KLM die voor weinig geld in de balans stonden als je dat tegen de verzekeringswaarde afzet. Ook werd de naaste concurrent binnengehaald en kon er optimale synergie worden toegepast.
Dat de cijfers nu ondanks die hoger olieprijs super doorstijgen, is wel ten koste gegaan van de "weggeefprijs" die de heer L. v. Wijk had gekregen van de fransen.
De aandeelhouders van KLM kregen een "schijntje" van de werkelijke waarde.
De bestuurders van KLM lieten wel hun waardeloze opties omzetten in opties Air France KLM.
Het is te hopen dat de koers van Air France nog verder stijgt, dan kunnen de KLM'ers hun wonden likken en komt het verlies nog wat terug. Dat is niet de verdiensten van het KLM bestuur, maar van de "weggeefprijs" die de fransen hebben betaald.
Een "kleine Jongen" zou dit ook gelukt zijn als bestuurder nu bij Air France KLM.
Het uitstekend draaiende bedrijf KLM was de basis van de opstanding van dit bedrijf AIR France KLM. Daar plukken de fransen nu de meeste vruchten van.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL