Discount op oude KLM stukken op dit moment, is dat terecht?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 07/06/2004 16:25
Op dit moment doen de oude stukken van de KLM een discount ten opzichten van de Air France KLM stukken. De oude stukken doen ruim EUR 12 en de Air France KLM stukken doen ca. EUR 13,40. Dus een forse discount en als straks toch de oude stukken tegen de "oude" voorwaarden kunnen worden ingeleverd, zijn de huidige kopers van de oude stukken KLM "spekkoper".
Ook zal per 14 juni a.s. de notering van de oude KLM stukken worden beeindigd, maar wij zien toch nog wel enkele problemen.
Ook hebben wij vandaag ( 7 juni 2004) contact gehad met de AFM te Amsterdam (het vorigere STE), wij zouden eerst van onze klacht nog een bericht ontvangen, maar nu werd verteld, dat dat niet het geval is en ook niets meer zouden horen.
Wij worden bedankt voor onze opmerking/klacht en wij (AFM) zullen het onderzoeken!?
De AFM heeft een "geheim" houdingsplicht naar derden toe.
Dus het kan ook zo zijn, dat de AFM "niets" met onze klacht wil/zal doen.
Wij zien de AVA van de KLM de 23e juni met minder vertrouwen tegemoet, daar wij lastige vragen hebben.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL