Imtech-nology presteert het wel en staat haar mannetje.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 15/10/2006 09:01
In ons laatste gesprek met de CEO van Imtech met Dr. Ir R. van der Bruggen ging ons gesprek over de soort van Technologien waarmee Imtech meebezig was. Kortom zeiden wij: "Imtech brengt vrijwel aale nieuwste technieken die er tegenwoordig zijn, op gebied van o.a. Maritiem, Telecom, IT en ICT in praktijk"! Ja, dat kunt U wel zeggen was het antwoord van de heer van der Bruggen.
Dat beseffen beleggers zich nog tekort, Imtech heeft de toekomst in eigen handen en verdient er een goed stuk brood (lees geld) mee.

In Haar blad Imtechnology geeft de heer nog eens aan hoe belangrijk ICT aan het worden is voor "zijn" bedrijf.
Imtech was eens onderdeel van Internatio-Muller en bij Imtech zwaaiden de heer van der Bruggen de scepter, hij heeft het kan je wel zeggen opgebouwd van de grond af.
Als je dan ziet hoe hij, (lees van der Bruggen) met zijn bedrijf bezig is, een lust om te zien en horen, deze "man" heeft een passie, gaat ervoor!

Voor beleggers die nog niet precies weten wat Imtech is,
Imtech levert totale technische oplossingen in Belgiƫ, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Het gaat om een combinatie van elektrotechniek en werktuigbouw, met beheersing van alle onderliggende technische competenties. Daarnaast biedt Imtech een brede mix aan internationale ICT- & Technology-activiteiten: hoogwaardige informatie- en communicatietechnologie, telecomoplossingen, maritieme technologie en (boord)automatisering, alsmede geavanceerde systeemtechnologie. Activiteiten die grote waarde toevoegen aan het primaire proces van de klant. Langdurige partnershiprelaties met zowel klanten als toeleveranciers staan centraal. Bovendien is Imtech (financieel) krachtig, betrouwbaar en (merk)onafhankelijk.

Nu in het kort wat ICT voor Imtech betekent,
Haar technologie is onlosmakelijk verbonden met ICT. Logisch.
Want wat blijft er over van State of the Art elektronische of werktuigbouwkundige oplossingen als je de ICT eruit haal? Wat is een kantoor gebouw zonder ICT? Een tunnel, een stadion of een bloemenveiling?
Zonder ICT zouden veel industriƫle bedrijven stilvallen.
Vanaf het eerste begin was Imtech betrokken bij de tendens naar informatisering en digitalisering van de maatschappij. Begin jaren zeventig vorige eeuw, leverde Imtech al haar eerste automatiseringsoplossingen aan boord van schepen en in het onderwijs. Zo zette Imtech voortdurend verdere stappen op de uitbreiding van ICT vraagstukken, door autonome groei en acquisities, onlangs werd het Duitse Fritz&Macziol overgenomen en is Imtech ook een speler van voormaat in Duitsland geworden.
ICT is een integraal onderdeel van hun activiteiten en dat valt af te lezen aan het aantal ICT'ers dat hun brood verdient bij Imtech, t.a. 2.150 van de ruim 15.000 medewerkers. Het aandeel van de ICT-opbrengsten bedraagt ruim 14% van de totale opbrengsten van 2,5 miljard euro.
Imtech ICT is uitgegroeid tot een onafhankelijk full service dienstverlener en beschikt in Nederland over een stevige top 10 positie.
Imtech totale technologische oplossingen worden steeds vaker gedomineerd door ERP business intelligence en overkoepelendeICT-applicaties.
Denk aan intelligente beheerssystemen binnen gebouwen, aan tracking en tracing binnen distributie of ERP-oplossingen binnen de industrie.
Wereldleiders op dat gebied zijn IBM en Microsoft. Imtech's strategie is gebaseerd op samenwerking met die bedrijven en beide zijn een belangrijke Business partner van Imtech.

Imtech geeft EUR 1,07 aan dividend en de koers staat rond de EUR 40.


Reactie XEA.nl
Imtech zou na het afhaken van KPN, wel eens naar Getronics kunnen gaan kijken.
Imtech is een bedrijf met nog een grote toekomst voor zich, met allerlei soorten van technische uitbreidingsmogelijkheden.

Bijvoorbeeld voor kantoren, eigen interne GSM-netwerken, zoals Imtech bij de ABN AMRO bank heeft verzorgd.
Het kantoor van 120.000m2 is met 107 inpandige antennes, incl. de parkeergarage, uitgerust en nu kan elke medewerker in het hele gebouw ongestoord mobiel bellen.
Hoeveel kantoren hebben dit probleem?
Dus nog werk op dit gebied, voldoenden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL