Imtech naast dienstverlener nu ook leverancier verkeersmarkt. Imtech ziet de toekomst et vertrouwen tegemoet

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 12/04/2006 10:59
Op de Intertraffic 2006 lanceert Imtech een complete lijn verkeersproducten en -systemen voor het stedelijk gebied. Met dit leveranciersschap heeft de technische dienstverlener zijn activiteiten als installateur een belangrijke toegevoegde waarde gegeven.
De eigen producten zijn deels zelf, deels in combinatie met specifieke partijen als bijvoorbeeld TNO ontwikkeld, en een deel van de producten is om de goede prijs/kwaliteitverhouding vanuit het buitenland naar Nederland gehaald.
Ook werd en gisteren in de algemene vergadering van aandeelhouders gezegd, dat Imtech de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. De huidige koers van het aandeel geeft al aan dat Imtech een betere waardering krijgt. In alle landen waar Imtech werkzaam is, ziet wij (Imtech) een verbetering van het resultaat.
Dat belooft wat voor de toekmst.
Imtech weet haar orders binnen te halen, o.a. op 29 maart 2006: Imtech (technische dienstverlening in Europa) is verantwoordelijk voor de technologische oplossingen in vier verschillende winkel- en vrijetijdscentra in Spanje. De door Imtech España verworven projecten worden ontwikkeld in de regio's Madrid, Málaga en Cartagena. De totale contractwaarde bedraagt 20 miljoen euro.
Zo verschijnen er met de regelmaat nieuwe berichten over orders, die Imtech weet binnen te halen.
Het dividend van EUR 1,07 is 21 april a.s. betaalbaar en d.d. 12 april is het aandeel ex-dividend EUR 1,07 Huidige koers ruim EUR 42.
Toen het aandeel circa EUR 15 tot 20 stond had XEA.nl al een voorkeur voor dit aandeel, ook toen kregen de aandeelhouders al EUR 1,07 dividend.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL