Imtech: 20 miljoen euro orders in Spanje

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 15/03/2005 08:12
Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) heeft van verschillende Spaanse opdrachtgevers in de regio's Barcelona, Madrid, Malaga en Valladolid opdrachten verworven met een totale waarde van 20 miljoen euro.


In Barcelona is Imtech betrokken bij de ontwikkeling van het zogenoemde 22@district, een nieuw en moderne business park aan de rand van de stad. Voor de vastgoedontwikkelaars Metrovacesa en Espais realiseert Imtech een deel van de technologie in twee nieuwe kantoorgebouwen, waarvan één bestemd is voor de Open Universiteit van Catalonië. Oplevering vindt plaats in begin 2006.

In Madrid is Imtech door vastgoedontwikkelaar Riofisa gekozen tot technologiepartner voor de complete klimaattechnologie (verwarming, ventilatie en air-conditioning) in het 240.000 m² grote Plenilunio evenementen- en winkelpark. Naast honderden winkels maken een megabioscoop (16 zalen), een fitness centrum en een amusementscentrum deel uit van dit project. Oplevering vindt plaats eind 2005.

In Malaga is Imtech door de vastgoedontwikkelaars Riofisa en RENFE (de vastgoedmaatschappij van de nationale spoorwegen) betrokken bij het circa 100.000 m² grote winkelcentrum Vialia Malaga. Naast de klimaatbeheersing verzorgt Imtech hier ook de veiligheid, waaronder het gebouwbeheer. Oplevering vindt plaats medio 2006

Belangrijke verworven meerjarige onderhoudscontracten zijn: het technisch beheer en onderhoud voor het Barcelona Science Park (een 20.000 m² groot laboratorium), het 37.000 m² grote winkelcentrum Espacio Léon in Léon, nabij Valladolid (waarvoor Imtech in 2004 een belangrijk deel van de technologie heeft verzorgd) en verschillende grote kantoorgebouwen in Madrid.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL