Het blad Computable over Imtech ICT

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 05/03/2005 08:55
Het blad Computable schreef deze week een goed stuk over Imtech ICT, ook op www.computable.nl. Het stuk is geschreven door Rik Sanders.
Imtech ICT draait op drie assen.
Imtech is een bedrijf dat de nieuwste technieken combineert en in praktijk brengt onderleiding van Dr.ir. R. van der Bruggen.
Klein 5 jaar geleden is daar een start gemaakt via de aankoop van Datelnet en dat was een veel te dure aankoop geweest door de voorganger van de heer van der Bruggen. Maar het is wel het begin geworden en een goede "leerschool" voor Imtech geweest, niet meer kopen en dan pas nadenken. Daarna zijn er kleinere aankopen geweest zoals, Brocom, Level Autom., BrightHouse en laatst Eniac. Zo heeft Imtech een ICT divisie opgebouwd waar de bedrijven met hun technische ICT terecht kunnen. Vrijwel alle soorten systemen is men bij Imtech ICT machtig en werkt Imtech met partners als, b.v. Avaya, HP, Cisco of heeft men kennis van Microsoft en IBM systemen. Van alle markten thuis zou je kunnen zeggen.
Uit deze hoek gaan en komen de betere resultaten van Imtech. Gezamelijk bedragen deze dochters ca. 15% van de omzet van Imtech (ruim 2 miljard) en dat zal jaarlijks blijven groeien. Geholpen door het duidelijke herstel in de telecommarkt.
Je mag ook weleens de wind in de rug hebben, zal de heer van der Bruggen denken, want hij heeft het niet gemakkelijk gehad na de overname van de heer Scheffer, International Mulller naar Imtech.
Wij zitten altijd met plezier naar de heer van der Bruggn te kijken en te luisteren. Wat deze man laat zien, is een "vakman" op zijn gebied, en hij laat zich niet door de analisten onder tafel praten. Hij is rap van de tong en wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen. Imtech gaat steeds meer het volledige onderhoud doen en daar vallen de verdiensten steeds beter uit en het bedrijf die die zorg aan Imtech uitbesteedt heeft ook geen "kopzorgen"!
Dat is ook de reden dat wij vast zijn op Imtech, een uitstekende leiding en een groei in mindere tijden. Als de economie aantrekt is Imtech als totaal er klaar voor. a.s. dinsdag 8 maart komen de cijfers, zullen zo rond de EUR 45-46 miljoen zitten en het dividend blijft EUR 1,07, maar ondanks moeilijke tijden toch in deze tak van sport te scoren, is het "chapeau" voor de heer van der Bruggen en zijn medewerkers.

Lees het artikel eens na in Computable of via de website www.coputable,Imtech ICT draait op drie assen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL