Imtech het fonds dat de nieuwe Technieken in praktijk brengt.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 10/03/2004 11:20
De heer R.v.d. Bruggen kan tevreden zijn over de cijfers, maar is een persoon die niet "stil" kan zitten. Wij kennen de heer v.d. Bruggen en het "straalt" uit zijn ogen, de kwaliteit en de "handelsgeest" en van dit soort mens zijn er niet veel.
Laat die maar eens een jaar wat minder hebben, dan zit de pijn op hun "ziel" en dan moet het het volgende jaar buigen of barsten. Maar de resultaten zullen hoger zijn, en het is dan ook een plezier, met dit soort mensen contact te hebben. Weten wat voor vlees erin de "kuip" is en dan komt het met de resultaten (lees koers) ook wel goed. Daarom zat en bleef het fonds ook in onze modelportefeuille. Waar haal je deze kennis vandaan, door "zelf" naar de AVA's te gaan en met het management te praten voor en na de vergadering.
Wij verwachten dan ook voor dit jaar 2004 weer goede cijfers, het dividend blijft EUR 1,07 en op de huidige koers van ruim EUR 21 zot je nog op ca. 5% rendement.
Wij schreven het al, Imtech brengt de nieuwste technieken ook in praktijk en dat is kennis en kunde van het bedrijf en weet er ook nog eens een goede "boterham" aan te verdienen. Imtech wil uitbreiding in Engeland en Spanje en dat zal geleidelijk gaan gebeuren. Er zijn voldoende centen en er kan bijgeleend worden. Als je op stap gaat, moet je "wisselgeld" meenemen en dat heeft de heer v.d. Bruggen. Groei en door acquisities moet de omzet naar de ca. 3 miljard gebracht worden en het doel is 2007/8 en dat zal moeten lukken.
Ook blijkt de oud bestuurder de heer Scheffer dit jaar geen geld meer te ontvangen van Imtech, dat was in 2003 nog EUR 971.000, waren afspraken en die moet je nakomen. Ook zal er een onderzoek bij Imtech komen naar "prijsafspraken", maar voor de heer v.d. Bruggen lijkt de uitslag al bekend, hij weet van geen afspraken binnen zijn bedrijf. Bij een verder herstel in Nederland en Duitsland, waar Imtech de meeste omzet binnen haalt, zal het resultaat bij Imtech ook sneller stijgen. De overname van het Engelse Meica is een goede geweest en zo kijk de heer v.d. Bruggen de kat uit de boom.

Uitstekende en degelijk management, die weet waar de handel zit! En het weet binnen te halen!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL