Imtech handhaaft dividend over 2003

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 07/01/2004 08:14
Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) is gegeven de huidige marktomstandigheden niet ontevreden over de gang van zaken in het zojuist afgesloten jaar 2003. Dit meldde dr. ir. R.J.A. (René) van der Bruggen, voorzitter Raad van Bestuur, in zijn nieuwjaarstoespraak voor medewerkers. De orderportefeuille ultimo 2003 nam weliswaar gering af, maar blijft op het hoge niveau van circa 2 miljard euro (2002: 2.088 miljoen euro).

In zijn toespraak ging René van der Bruggen onder meer dieper in op de succesvolle Imtech-strategie. 'In de afgelopen jaren is consequent gewerkt aan de verdere versterking van de positie van Imtech als multidisciplinaire Europese technische dienstverlener. Imtech beschikt inmiddels over sterke posities in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland en Spanje in de markten utiliteit, industrie, infra, maritiem en telecom. De combinatie van technologieën (informatie- en communicatietechnologie, elektrotechniek en werktuigbouw), de geografische spreiding en de verschillende markten maakt Imtech minder gevoelig voor wisselende marktomstandigheden. Druk in een aantal markten in Nederland (utiliteit, infra en telecom) wordt gecompenseerd door de relatief goede gang van zaken in de andere landen en op de maritieme markt', aldus Van der Bruggen.

Het dividendvoorstel over het jaar 2003 zal 1,07 euro per aandeel in contanten bedragen, evenals in 2002. Imtech ziet dit dividendvoorstel als een signaal van vertrouwen in de toekomst.

Op 9 maart 2004 voor beurs zal Imtech de jaarcijfers over 2003 publiceren.

Redactie XEA.nl, met de huidige koers zit toch nog op ca. 5% en dat geeft wel aan dat je met dit aandeel nog plezier kan beleven.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL