Buhrmann

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 20/06/2001 07:51
Buhrmann had gisteren (19/6) zijn laagste koers van de laatste 12 maanden 15,70 euro.
Het beurssentiment voor Buhrmann ligt na de emissie van 25 euro nog steeds niet goed.
Toch is het nu de tijd om te middelen, want dhr. Koffrie zei afgelopen week nog vast te houden aan de 1,85 euro wpa voor dit jaar. Dat geeft dan wel een KW van ca. 9 en dat is niet te duur. De beurs wil graag overdrijven, naar boven en beneden. Wij zien deze koers dan ook als een mooi instap moment.
De 25 euro inschrijving + ca. 16 euro met de kosten zit u gemiddeld op klein 21 euro. Dit lijkt geen (te) hoge koers, want als Buhrmann de Samas club heeft ingepast, waar synergie te halen is. Denk aan de internet verkopen en het samenvoegen van onderdelen en niet te vergeten het Samas onderdeel was het best renderende stuk van het Samas bedrijf.
De heer Koffrie kennende zal hij nu laten zien wat hij waard is. Het zal dan ook vermoedelijk eerder iets meer dan die 1,85 euro wpa zijn dan lager.
De verkopen via internet draaien steeds beter en daar worden dan ook hogere marges gehaald.
Elsevier lag ook voor op het schema met internet verkopen. Beide bedrijven zitten in een branche die zich uitstekend leent voor internet verkopen.
Wij verwachten dan ook een aantrekkende markt voor Buhrmann en dus nu een bodemprijs. In de VS (waar Buhrmann sterk is) verwachten ze in het 2e halfjaar een herstel van de economie, aldus de minister van Financien van de VS.
Ons advies is dan ook; gefaseerd kopen/bijkopen



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL