CSM PRAAT FINANCIELE MARKT BIJ OVER ‘BAKERY SUPPLIES’-ACTIVITEITEN

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 10/10/2006 16:46
Tijdens een vandaag en morgen te houden bijeenkomst met beleggers
en financieel analisten zal CSM nader ingaan op de ‘bakery supplies’-markt en de strategie gericht op winstgevende groei en aandeelhouderswaarde.
CSM kondigde in 2005 in het kader van haar 3S-programma een strategisch plan voor Bakery Supplies aan, dat in de periode van 2005-2008 kostenbesparingen zal opleveren van € 75 miljoen.
De helft van deze besparingen zal ten gunste komen van het bedrijfsresultaat, de andere helft zal in groei-initiatieven worden geïnvesteerd met als doel versterking van de organische groei.
Tijdens de bijeenkomst zal CSM nader ingaan op haar groeistrategie voor Bakery Supplies, op diverse ‘supply chain’-initiatieven en het verbeterde innovatieprogramma.
CSM heeft als doel voor Bakery Supplies een operationele marge van 8-10% en een rendement op geïnvesteerd vermogen van 11-13% in 2008. De groei-initiatieven moeten resulteren in een organische groei van 1 à 2% boven de gemiddelde marktgroei in 2008.
Meer informatie over de bijeenkomst en de presentaties die daar worden gegeven vindt u op de website www.csm.nl.

CSM OPTIMALISEERT BAKKERIJACTIVITEITEN IN ITALIË.

Diemen, 10 oktober 2006 – CSM heeft de medewerkers van BakeMark Italia, de vakbonden en de gemeente Crema op de hoogte gesteld van haar voornemen om de CSM-activiteiten in Italië te reorganiseren en de productie op één locatie te concentreren.
Een omvangrijk kostenbesparings- en herstructureringsprogramma moet leiden tot verbetering van de efficiency en zorgen dat de productie beter aansluit bij het Europese productienetwerk van CSM. De specialisering van de fabriek zal zorgen voor een scherpere focus op specifieke, aan de ‘bakery supplies’-markt gerelateerde strategische gebieden waar BakeMark Italia een
vooraanstaande positie inneemt. De co-packing-activiteiten, die geen waarde toevoegen, worden stopgezet en de productie van meelmixen wordt verplaatst naar andere gespecialiseerde fabrieken van CSM in Europa.
Circa 68 arbeidsplaatsen komen te vervallen. CSM verwacht de reorganisatie af te ronden in het vierde kwartaal van 2007.
Deze maatregelen bij BakeMark Italia zijn in lijn met eerdere aankondigingen van CSM betreffende de voorgenomen versterking van haar marktposities en organisaties in het kader van het wereldwijde 3S-programma (a Strong company, a Sharp team, and a Solid performance). Het 3Sprogramma heeft al tot talrijke herstructureringsmaatregelen in diverse landen geleid en heeft per ultimo eerste halfjaar 2006 EUR 35 miljoen aan kostenbesparingen opgeleverd.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL