CSM BSNA sluit drie productielocaties

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 13/07/2005 11:30
CSM Bakery Supplies North America optimaliseert de productieketen en is voornemens 3 van de 19 productielocaties te sluiten.

Bij H.C. Brill wordt de productie van vriesproducten in de regio Atlanta geconcentreerd en ondergebracht in de vriesproductenfabriek in Tucker/Atlanta. De ‘Bibb Street’-fabriek (H.C. Brill) in Atlanta wordt gesloten. De meerderheid van de medewerkers gaat mee over. Verder wordt de productie van ‘cookies’ overgeheveld van de ‘Oak Creek’-fabriek (Baker & Baker) in Wisconsin naar de fabriek in Atlanta.

De productielocaties van BakeMark USA in Union City (vullingen en poedersuiker) en Seattle (droge bakkerijmixen) worden gesloten. Deze productlijnen gaan over naar Pico Rivera (Los Angeles).

Deze productieconsolidatie heeft gevolgen voor circa 30 banen in totaal.

CSM verwacht de sluiting van productielocaties en de overheveling van productie te kunnen afronden in januari 2006. De verwachte sluitingskosten van circa USD 3 miljoen worden ten laste gebracht van het resultaat over 2005.

Achtergrondinformatie

CSM is een wereldwijd opererende producent en leverancier van bakkerijproducten en voedingsingrediënten. Bakkerij-ingrediënten en -producten, melkzuur, melkzuurderivaten en suiker zijn de belangrijkste productgroepen van CSM. Met deze activiteiten heeft CSM een jaaromzet van EUR 2,8 miljard en een personeelsbestand van circa 9.500 medewerkers. CSM is actief in Europa, de VS, Canada, Brazilië en Azië. Meer info: www.csm.nl

In de Noord-Amerikaanse markt is CSM de toonaangevende producent en leverancier van bakkerij-ingrediënten en -producten, waaronder functionele ingrediënten, bakkerijmixen, fruit- en crèmevullingen, couvertures, diepvriesbeslag, vriescake en -deeg. CSM Bakery Supplies North America is gevestigd in Schaumburg, Illinois, en heeft 19 productiefaciliteiten en 28 distributiecentra verspreid over de VS.
Bron : CSM




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL