Meat preservation expert Purac presents newly expanded portfolio at IFFA

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 23/04/2013 17:42
Leading meat preservation expert Purac will be showcasing its new range of label-friendly ingredients and an expanded portfolio to extend shelf life, at this year's IFFA in Frankfurt, Germany. With a focus on shelf life, consumer-friendly labels and sodium reduction, Purac will be demonstrating how its ingredients can inhibit microbial growth, clean up product labels and reduce sodium levels.

Label-friendly quality improvement
The highlight at Purac's stand this year will be its new Verdad® F range. The company will unveil several new ingredients for both cooked cured meats and vacuum-packed fresh chicken and pork. Labeled simply as "fermented sugar and/or vinegar", the Verdad® F range enables processors and retailers to clean up product labels, while improving overall quality.

Reducing sodium with award-winning solutions
Also on show will be PuraQ® Arome NA4, specifically developed to enhance salty and savoury notes in a wide variety of RTE meat and poultry products. This naturally-derived ingredient allows food processors to reduce sodium content by up to 40%, while maintaining product quality and shelf life.

Visitors to Purac's stand will be able to speak to market experts and technical advisors about their specific applications. The company will also be offering the opportunity to sample 40% sodium reduced ham and quality-enhanced sausages, freshly grilled by Purac's on-stand chefs.

Purac, hall 4.1, stand B10, IFFA, 4 - 9 May 2013, Messe Frankfurt, Frankfurt, Germany


vertaalmachine
Toonaangevende vleesconserveringsactiviteiten expert Purac zullen vertonen zijn nieuwe reeks van label-vriendelijke ingrediënten en een uitgebreid portfolio om de houdbaarheid te verlengen, op IFFA dit jaar in Frankfurt, Duitsland. Met een focus op houdbaarheid, consument-vriendelijke etiketten en natrium reductie, zal Purac te demonstreren hoe de ingrediënten de microbiële groei kan remmen, opruimen productlabels en natrium te verminderen.


Label-vriendelijke kwaliteitsverbetering
Het hoogtepunt bij Purac's staan ​​dit jaar zal haar nieuwe Verdad ® F bereik. Het bedrijf zal onthullen een aantal nieuwe ingrediënten voor zowel gekookte vleeswaren en vacuüm verpakt verse kip en varkensvlees. Simpelweg bestempeld als "gefermenteerde suiker en / of azijn", de Verdad ® F-serie maakt het verwerkers en retailers te ruimen product labels, terwijl het verbeteren van de algehele kwaliteit.

Het verminderen van natrium met bekroonde oplossingen
Ook op show zal worden PuraQ ® Arome NA4, speciaal ontwikkeld om te verbeteren zoute en hartige noten in een grote verscheidenheid van RTE vlees en gevogelte. Deze natuurlijke afgeleide ingrediënten kunnen voedselverwerkers om natrium te verlagen tot 40%, met behoud van kwaliteit en houdbaarheid.

Bezoekers van Purac's stand staat zal zijn om de markt experts en technische adviseurs over hun specifieke toepassingen te spreken. Het bedrijf zal ook het aanbieden van de mogelijkheid om 40% natrium proeven verminderd ham en kwaliteit-enhanced worstjes, vers gegrilde door on-stand chefs Purac's.

Purac, hal 4.1, stand B10, IFFA, 4-9 mei 2013 Messe Frankfurt, Frankfurt, Duitsland



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL