CSM geeft voor USD 300 miljoen US Private Placement Notes uit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 05/09/2010 08:03
CSM heeft met elf institutionele beleggers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk een programma afgesloten voor de uitgifte van US Private Placement Notes ter waarde van USD 300 miljoen.
De uitgifte bestaat uit drie tranches met looptijden van respectievelijk 5, 7 en 10 jaar, met een gemiddelde looptijd van 7,2 jaar een gewogen gemiddelde interest van 4,1%.
De notes zullen per 28 oktober 2010 beschikbaar worden gesteld door de beleggers. Deze opbrengsten zullen deels worden aangewend om enerzijds de leningen uit hoofde van de doorlopende kredietfaciliteit van USD 385 miljoen, die juli 2011 afloopt, volledig af te lossen en anderzijds de leningen uit hoofde van de doorlopende kredietfaciliteit van EUR 700 miljoen, met een
resterende looptijd tot juli 2014, terug te brengen.
Door dit uitgifteprogramma behoudt CSM een solide balans met voldoende ruimte in de beschikbare kredietfaciliteiten om verdere groei te faciliteren.
BofA Merrill Lynch en Barclays Capital fungeerden als Bookrunner en Placing Agents voor de transactie.

Reactie XEA.nl
Een mooi rente percentage voor deze tijd en ook de gemiddelde looptijd zet de loop voor nieuwe inversteringen weer vooruit.
Geen druk meer vanhoe moeten we dit nu weer oplossen.!
CSM bouwt zo aan haar strategie.
Veel aandelen CSM zitten buiten Nederland, dat geeft wel aan dat die een betere smaak hebben voor kwaliteit en toekomstige mogelijkheden van CSM en vooral de Purac divisie.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL