NMA VERGUNNING VOOR VERKOOP CSM SUIKER AAN ROYAL COSUN

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 20/04/2007 19:07
CSM nv deelt mede dat de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) de
verkoop van CSM Suiker aan Royal Cosun in Breda heeft goedgekeurd. Partijen verwachten de transactie op 24 april a.s. te effectueren.
Op 21 juli 2006 werd de voorgenomen verkoop van CSM Suiker (jaaromzet EUR 250 miljoen, 300 vaste medewerkers) aan Royal Cosun bekendgemaakt. Zoals destijds vermeld bedraagt de verkoopprijs EUR 202 miljoen.
Het samengaan van CSM Suiker met Suiker Unie, het suikerbedrijf van Royal Cosun, betekent een belangrijke krachtenbundeling en een versterking voor de gehele keten. Met het samengaan is de continuïteit van de Nederlandse suikersector in de snel veranderende Europese suikermarkt gewaarborgd.
De verkoop van de suikeractiviteiten moet worden gezien in het kader van de stroomlijning van het portfolio van CSM. CSM zal zich verder concentreren op haar wereldwijde marktleidersposities in bakkerij-ingrediënten en -producten en melkzuur.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL