CSM NEEMT ADM SPECIALTY INGREDIENTS OVER

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 30/01/2007 08:13
Diemen, 30 januari 2007 – CSM maakt bekend de activiteiten van Archer Daniels Midland (ADM) op het gebied broodverbeteraars, bakkerijmixen en monoglyceriden te hebben overgenomen voor USD 55 miljoen. Met deze activiteiten heeft ADM in 2006 een omzet van circa USD 50 miljoen gegenereerd. Het productaanbod sluit uitstekend aan bij de huidige portfolio van CSM-dochter Caravan Ingredients (CI).
Bij de overname zijn geen productiefaciliteiten betrokken. De productie kan worden geabsorbeerd op de bestaande productielocaties van CI.
CEO Gerard Hoetmer van CSM gaf de volgende toelichting op de transactie: “De acquisitie van ADM Specialty Ingredients is in lijn met onze strategie gericht op het overnemen van complementaire activiteiten die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd, onze marktpositie versterken en waarvan het rendement de kosten van kapitaal overstijgt. Deze acquisitie vult de huidige activiteiten van CI aan en verhoogt het serviceaanbod aan onze klanten.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL