Waarom herhalen wij onderstaand schrijven steeds! Vreemde handelingen ter beurzen en geen ingrijpen van de Toezichthouders of tekort controle op het d

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

07/11/2014 08:40
Omdat er geen antwoorden komen en nog steeds klachten van lezers komen over vreemde voorvallen van handel.

Begrijpt U het waarom steeds meer lezers bij XEA.nl aanklampen. XEA.nl gaat er achteraan, mogen GEEN mails en telefoontjes meer plegen met de AFM, want de AFM vertelde aan de Nationale Ombudsman te Den Haag dat wij in een ca. 3 jaar tijd 300 maal contact hadden gehad met de AFM.

Waarover gingen die contacten? Over VREEMDE ZAKEN ter beurzen te Amsterdam.
En als je dan nog 'n antwoord kreeg, ja het bekende over geheimhoudingsplicht. Dat is dan best, maar deden zij er wat aan? WIJ vermoeden van niet, want wij zien NOG dagelijkse o.a. handelspatronen. Waar wees 1 lezer ons op, Bekijk het boekje van gisteren op het dagadvies van CTAc, 1 á 2 seconden voor 17.30 uur worden er posities teruggetrokken die er een groot deel van de dag inlagen. Normale handel, terugkerende patronen? Ja, verboden zie brochure febr. 2009. Van wie is die brochure? Van de AFM.

SNS
Beleggers die posities hebben in SNS moeten hun aandelen opvragen formeel en kunnen dan in een civiele zaak gaan eisen, dat die shorters HUN stukken terug kopen. Die kunnen hun short posities alleen op deze manier vereffenen.
Ongepast en ongehoord deze acties in het short register. Dit is tegen alle regels in. Die uitspraak van de rechter moet aangevochten worden op deze gronden. Die vond de Nationalisatie door de Staat verantwoord, maar had GEEN "kennis" van wat de gevolgen van zijn uitspraak waren. Daar had eerst een uitvoering van de verplichtingen t.o. de beleggers die aandelen tegoed waren en andere verplichtingen o.a. de shorters moeten komen en daarna een vervolg van het een en ander.
Zit de tegenwoordige Effectenhandel NU zo in elkaar?
De groten hebben de macht en het geld!

Shortlijst AFM
BlackRock Investment Management (UK) Limited SNS Reaal N.V. NL0000390706 0 2013-02-01
BlackRock Investment Management (UK) Limited SNS Reaal N.V. NL0000390706 1,8 2013-01-18

TT International SNS Reaal N.V. NL0000390706 0 2013-02-01
TT International SNS Reaal N.V. NL0000390706 1,83 2012-11-01

Oceanwood Capital Man. LLP SNS Reaal N.V. NL0000390706 0 2013-02-01
Oceanwood Capital Management LLP SNS Reaal N.V. NL0000390706 0,92 2013-01-17

GLG Partners LP SNS Reaal N.V. NL0000390706 0 2013-02-01
GLG Partners LP SNS Reaal N.V. NL0000390706 3,82 2013-01-23
BEGRIJPT U deze HANDELINGEN van de AFM.
HOE KUNNEN deze de aandelen HEBBEN ingekocht.
Zo strijken zij geld op en IEDEREEN houdt zijn MOND!!!!!
Deze hadden de aandelen via een VEILING moeten terugkopen zoals in het verleden wel eens gebeurde.

Van wie waren de uitgeleende aandelen SNS?
Kwamen die uit het verzameldepot van Effectenkredietinstellingen?
Waren zij van klanten met een uitleen contract?
Hoe is de afwikkeling gegaan?
Je kunt niet zomaar de short posities op NUL zetten!
Als de aandelen van klanten met contracten zijn, moeten zijn een akkoord hebben afgesloten met de shorters dat er geen levering meer zal plaats vinden en daaraan een "afkoopsom" zit. Klanten krijgen een vergoeding zolang de aandelen NIET teruggeleverd zijn en die kunnen NIET teruggeleverd worden. Dus zal die afkoopsom "huizenhoog" kunnen zijn, want de teruglevering is oneindig. Want die klanten bepalen "dan" de afkoopsom en niet de Shorters.
Of hebben de partijen die de aandelen uit het verzameldepot de geldsom zelf in de "TAS" gestopt.
Vragen en vragen bij ons, want dit moet naar buiten komen HOE de afwikkeling is gegaan.
Als je in de BiB een boek leen, moet je ook betalen voor te "laat" en bij geen terugbreng een Nieuwprijs van het boek betalen.

De AFM is wel HEEL onduidelijk over deze transacties en wij keken wel meer en vermoeden anti- datering in het register.

Media,
Een schade vergoeding voor beleggers die geld hebben verloren door de nationalisatie van SNS, is op losse schroeven gekomen door een advies van de advokaat-generaal aan de Hoge Raad.
Hij vindt dat een uitspraak van de Ondernemingskamer, die vond dat beleggers wel in aanmerking voor vergoeding kwamen, moet worden vernietigd.
De advokaat-generaal wil dat de zaak over wordt gedaan.
reactie XEA.nl
Deze zaak "stinkt" en niet zo'n beetje, de Nationalisatie had nimmer op deze manier gemogen. Waarom SNS wel en Imtech NIET??
Hier speelt EIGEN belang en het verbergen van fouten Toezichthouders een Grote rol!! De overname van de Vastgoed poot van ABN AMRO in 2006 had nimmer goedgekeurd mogen worden EUR 8 Miljard en daar zaten ca. EUR 2 miljard buitenlandse schulden bij en HOE was de waardering?

Een onderzoek van onafhankelijken is HIER geboden.

De volgende crash is zelfs door de Fed niet te stoppen.
met o.a.
De beleidsmakers weten dat ze gefaald hebben met hun stimuli. Er is geen economisch herstel. Hun bedoeling is altijd geweest om het vertrouwen te bevorderen. Maar wat ze bereikt hebben is enigszins wat anders. De obligatiemarkt, aandelen en derivaten markten dreigen te ontsporen.
lees meer op
http://beurs.com/2014/10/16/de-volgende-crash-zal-niet-te-stoppen-zijn

Zal de AFM ook het voorbeeld van de SEC (VS) gaan volgen? Of blijven zij volharden in hun stelling, "normale handel"! Ook hier zal pas later het besef overwaaien uit de VS, dat het TOCH geen "normale" handel is/was !!

De SEC de Amerikaanse waakhond grijpt in tegen de spelletjes spelers op de beurs aldaar, EINDELIJK hebben Toezichthouders DOOR dat dat geen NORMALE handel is/was.
Athena Capital gaat betalen en in de media staat USA$ 1 miljoen, het is een kleine firma die enkele seconden voor de sluiting wisselde met aantallen en nieuwe aantallen erin legde en wel zo, dat HET GEWICHT naar HUN kant kwam, DAT IS verboden en hierover heeft de AFM in febr. 2009 een voorlichtingsbrochure uitgegeven over manipulatieve handelspatronen.

WAT DOET DIE AFM daar tegen? Vrijwel NIETS, want wij hebben in het verleden 2009 en later hierover bij de AFM aan de bel getrokken met telefoontjes, emails en films en het was manipulatief als U het deed, maar Computers waren geen MENSEN en die konden NIET denken zei de hr. A. v. O, medewerker van de AFM. Maar onze films en mailtjes zullen ook best bij andere collega's van de HR A. v. O terecht gekomen zijn, maar ook daar hoorden wij niets van. Wie maakt die SYSTEMEN vroegen wij aan dhr. A.v.O? En toen werd het stil aan de andere kant van de LIJN!!

Octoplus en bij vele andere fondsen gebeurde en gebeurt dit dagelijks, partijen gooien grote aantallen in de markt enkele seconden voor de sluiting in de 5 SPOOKMINUTEN. Bij Corbion gebeurde dat pas nog met 10.000 sts enkele seconden erin en enkele seconden later na 17.35.03 eruit. Wel ging de prijs van Corbion met 5ct nog meer naar beneden en steeds zien wij dit en ook bij andere fondsen is dit manipulatieve gedrag gaande en steeds is er MEER vraag dan aanbod in het fonds en toch dagelijks LAGER!!!.
Dus GEMAAKTE handel bepaalt de prijsvorming te AMSTERDAM voor een heel groot deel, misschien wel 90% (tax. XEA.nl).

Want normale handel zien wij heel weinig.

Neem Octoplus en Fornix.
Het AEK te Amsterdam ging failliet en het manipulatieve handelspatroon was over bij Octoplus en de negatieveling uit Schagen hield ook per direct op met zijn negatieve schrijven over OCTOMIN, zo noemde hij het fonds.
XEA.nl was op uitnodiging van de CEO Cees Bergman van Fornix met hem mee naar de LP'er van Fornix en wie was dat? eenmaal raden.
De CEO vond de prijsvorming van zijn bedrijf ONBEGRIJPELIJK, was in korte tijd circa 30% in waarde gedaald en nam contact met ons op, hij zei jullie weten beter hoe de handel verloopt en in elkaar zit dan ik.
Wij hadden een voorgesprek met de Man van het AEK dhr. v.d. M. en die probeerde ons in dat voorgesprek onder uit te halen, wat hem niet lukte en wij lieten hem de uitwerking van het manipuleren e.a. zaken bij Innoconcept zien en gaven uitleg dat wij dat rapport naar de BFER (Bur. Finan. Economische Recherche) te Amsterdam hadden gebracht voor onderzoek naar het manipulatief gedrag etc. etc.. Toen begon hij heel onrustig met zijn lichaam te worden en Fornix was een minder goed bedrijf etc. etc. Toen de CEO later kwam, door files en gladheid, was plots Fornix een goed bedrijf.
Enige tijd na het gesprek bij het AEK belde de CEO van Fornix weer naar ons en zei: jullie van XEA.nl hadden veel eerder met mij mee moeten gaan naar het AEK, want binnen 1 maand was er alweer 25% van het verlies ingelopen. Was dit TOEVAL ???

Daar geloven wij van XEA.nl niet meer in, want wat er allemaal kan en mag te Amsterdam??

Wie zou dat gedaan hebben bij Fornix Bio? Waarom begon de man van het AEK zo onrustig met zijn lichaam te worden?
Omdat het AEK de LP'er was van Fornix Bio. !!!

Toevoeging op 20 dec. 2014
Madoff boete SNS.
Na 3 jaar krijgt AFM eindelijk gelijk.
De boete die de AFM aan de SNS Bank toen opgelgde i.v.m. het pyramidefonds van Madoff is 19 dec. 2014 definitief geworden.

Toevoeging op 17 febr. 2015
Argentië gisteravond bij oplichting op TV..
lees dit verhaal ook eens.
Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta
lees meer op
http://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/17/getuige-julio-poch-geruild-voor-jorge-zorreguieta/
met o.a.
Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met officier van justitie Guus Schram. Meijer:
“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”
‘NEDERLAND WERKTE MEE OM ZORREGUIETA ONGEMOEID TE LATEN’
De oud-Transaviabaas nam het bij de rechtbank op voor Poch. “Sinds zijn arrestatie heb ik het gevoel dat Poch niet echt een eerlijke kans heeft gehad.” Meijer zegt uit de uitlatingen van Schram te hebben opgemaakt dat Nederland meewerkte aan het proces tegen Poch, opdat de Argentijnse justitie Jorge Zorreguieta, staatssecretaris tijdens de junta, ongemoeid zou laten. De vraag waarom de Nederlandse justitie een Nederlands staatsburger in Argentinië laat berechten in plaats van zelf onderzoek te doen, is volgens hem nooit afdoende beantwoord.

reactie XEA.nl
Waar is het respect voor de Burgers en onderdanen nog?

toevoeging op 22 febr. 2015
Het " uitlenen " is te voorkomen met de nummering van aandelen. TOCH !!!
Gek, dat men dat maar niet wil. Over risico's heeft men het ook niet !

Alleen de depotbewijzen worden genummerd, verder interesseert het de AFM en de DNB niets ?
Correct ?

Hier het antwoord aan de lezer
Inderdaad, in het verleden kreeg je je depotbewijs van inname bij aankoop van bijv. 7 sts Aand. KLM daarop stond de coupures van Nominaal 1 ad 10 gld 2sts met de nummers A000.373 en A001.412 en Nominaal 5 ad 10 gld 1 sts nummer B000. 212
Bij verkoop van jouw 7 stukken door U kwam er een lichting bewijs van uit depot van de 7 aandelen KLM en WEER werden dan de genoemde nummer (zie hier boven) op dat lichting bewijs geschreven en dan was de zaak weer glad.
DUS je wist welke aandelen van KLM van jouw waren en NIEMAND kon ze gebruiken.
Nu zijn er geen fysieke aandelen meer, “ alleen” het aantal boeken ze in , zoals geld op de rekening.
DUS kunnen zij (lees brokers/banken e.a.) per dag salderen en boeken zij 1 saldo GELD en het resterende aantal KLMmen over en meer niet.
DUS rotzooi (o.a. Fictieve aandelen of uit verzameldepots etc.) maar aan en wie kan dat controleren?
Niemand.
Zouden er wel nummers NU weer komen aan de digitale stukken/aandelen, dan kunnen zij dat NIET meer doen, want JE krijgt “nimmer” je eigen genummerde aandelen meer terug.
Dat zou heel toevallig zijn, er zijn zoveel aandelen uitgegeven en dan nog een de verschillende coupure grote.

DAAROM willen Euronext en AFM geen NUMMERS, want dan werken SYSTEMEN niet meer.

EN daarom schrijven ZIJ NIETS meer over schone HANDEL, want dat willen zij schijnbaar NIET.
Eerlijke mensen he!!! Want die schone handel is zo eenvoudig.

media schuldenlast EU landen
AMSTERDAM -
Griekenland moet €320 miljard aan schulden terugbetalen. Maar veel meer landen in de EU zitten diep in het rood. Hier de top 10 met grootste schuldenaars van Europa. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/23701697/__Veel_meer_landen_kampen_met__Griekse__megaschulden__.html

media IJSLAND, die wisten hun "poot" stijf te houden en waren binnen enkele jaren weer boven "JAN"!! Lees dit eens.

"Waarom we zo snel van de crisis herstelden? Omdat we niet naar de EU, noch naar het IMF luisterden''.
We konden ons vrij snel herstellen omdat we niet naar de aanbevelingen van de EU en het IMF luisterden, die wilden dat we strenge besparingsmaatregelen zouden doorvoeren. Nu blijkt dat de EC er in het geval van IJsland volledig naast zat, waarom zouden de aanbevelingen die ze aan anderen doen dan wel de juiste zijn? De economische belangen van een land moeten trouwens niet met het goed functioneren van een democratie worden verward.’
lees meer op
http://www.express.be/business/nl/economy/waarom-we-zo-snel-van-de-crisis-herstelden-omdat-we-niet-naar-de-eu-noch-naar-het-imf-luisterden.htm

met o.a.
IJsland spande als bijna enig land in de westerse wereld rechtzaken aan tegen de bankiers die de drie banken leidden die IJsland ruïneerden, nadat ze samen groter dan 10 keer de omvang van de lokale economie waren geworden.

media Consumenten
AMSTERDAM (AFN) - De Nederlandse consumenten moeten minder lenen of sparen. Dat concludeert De Nederlandsche Bank (DNB) vandaag in een onderzoek naar de vermogensopbouw van huishoudens. Volgens DNB moeten in nieuw beleid fiscale prikkels die lenen en sparen stimuleren zo veel mogelijk worden weggenomen.
De eis om hypotheken volledig af te lossen, zou volgens DNB moeten worden versoepeld. Onder meer zou de hypotheekrenteaftrek moeten worden afgebouwd en zouden consumenten meer zeggenschap moeten krijgen over de opbouw van het pensioen. DNB wijst op de risico's van de relatief hoge schulden en bezittingen die gevoelig zijn voor schommelingen in de markt. Als voorbeeld noemt DNB onder meer de pensioenpremies die omhoog of omlaaggaan als de economie tegen- of meezit. Consumenten zouden daar hun bestedingen te veel op aanpassen. Hetzelfde geldt voor de huizen, die bijvoorbeeld als gevolg van economische tegenwind onder water kunnen komen te staan.
Vreemd vermogen
Volgens DNB zou het fiscaal neutraal maken van het eigenwoningbezit de meest effectieve manier zijn om de hypotheekschulden op den duur te verminderen, en de risico's voor banken en consumenten te beperken. ,,Dat maakt het immers minder aantrekkelijk om een woning te kopen met vreemd vermogen", aldus DNB.
Daartegenover zou de huidige huurmarkt op de schop moeten, waarbij onder meer het zogeheten scheefwonen moet worden aangepakt. Huurwoningen in de vrije sector zijn volgens het rapport nog onvoldoende een alternatief voor koopwoningen.
Premie
Ook zouden beleggingen in pensioenen beter moeten worden afgestemd per generatie. Dertigers die net een woning hebben gekocht, kampen nu behalve met de lasten van hun hypotheek ook met een relatief hoge pensioenpremie.
Volgens Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) spreekt DNB vooral over het ,,grotere plaatje". Volgens het instituut blijft het voor huishoudens wel van belang dat er een buffer is of wordt opgebouwd om eventuele tegenvallers op te vangen. ,,Wij adviseren consumenten om altijd goed in de eigen portemonnee te kijken wat mogelijk is", aldus een woordvoerder.
reactie XEA.nl
Alles wat wij in het verleden "leerden", o.a. zorg dat je voor later een appeltje voor de dorst hebt, wordt over boord gezet.
Rutte maakte eens een dwase opmerking, we moesten een nieuwe auto kopen.
Rutte is ook de draad kwijt, dat van die onjuiste declaraties van de VVD collega was ZWAAR in de media overtrokken.
Ook bovenstaand schrijven jaagt de burgers in risico zaken, geld moet rollen en anders halen WIJ (lees Regering) het met de Capital Tax (belasting) wel bij U vandaan.
Wie is en kun je nog vertrouwen?

8 maart 2015
Wat Rutte pas in de media vertelde over de Strijders in Syrië, dat had Wilders moeten zeggen, dan had HIJ direct het Gevang ingegaan.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL