Innoconcepts jaarverslag doorgenomen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/06/2004 13:21
De algemene Vergadering van Aandeelhouders is 29 juni a.s. om 10.00 uur in Novotel te Rotterdam, te bereiken met de metro tot Kralingse Zoom en een klein stukje lopen.
De Raad van Commissarissen kan met voldoening constateren dat door de goede gang van zaken opnieuw een belangrijk hogere winst en een hogere winst per aandeel zijn bereikt in 2003.
De omzet bedragt 47,9 miljoen, Brutomarge 16,0 miljoen, bedrijfsresultaat 10,1 miljoen, nettowinst 5,1 miljoen en cashflow 10,4 miljoen. Onder cashflow wordt verstaan, de nettowinst plus afschrijvingen.
Balanstotaal 64,4 milj., Eigen Vermogen 22,4 milj., Groepsvermogen 29,0 milj., Solvabilitiet 45,0% uitgaande v.h. groepsvermogen, dat is het eigen vermogen vermeerderd met het aandeel derden in het geconsolideerd groepsvermogen.
Nettowinst per aandeel EUR 0,39, cashflow EUR 0,80, dividend EUR 0,11 e/o keuze.

Het aantal aandelen ultimo boekjaar 2003, 13.745.076 stuks en gewogen gemiddelde 12.994.000 stuks.
Het jaar 2003 was voor Innoconcepts een voortvarend jaar met goede resultaten.

InnoSeal Systems, de activiteiten van InnoSeal Systems waren gericht op de VS en Canada. De activiteiten in de rest van de wereld werden reeds eerder overgedragen aan licentiepartner TwinSeal.

InnoCleaning Concepts, bij InnoCleaning Concepts stond een belangrijk deel van het jaar in het kader van de integratie van het in het 4e kw. van 2002 verworven belang in Osprey. Alle activiteiten werden daarbij geintegreerd tot een enkele business unit. Het netwerk van distributiepartners, agenten en licentienemers werd verder uitgebreid zowel in bestaande als in nieuwe markten.

I-Pac Technologies, I-Pac toonde een sterke groei van haar activiteiten. Met name op het gebied van R&D werd in 2003 een fundament gelegd waarop de onderneming jaren zal kunnen doorgroeien. Deze ontwikkelingen hebben met name betrekking op het door I-Pac ontwikkelde plastic productie- en verwerkingsproces, die voor veel verpakkingen een wezelijke kostenbesparing kunnen opleveren ten opzichte van bestaande technologieen en systemen. De volgende stap betreft het transformeren van deze basistechnologie naar concrete applicaties. In de multimedia verpakkingsmarkt zal I-Pac dit veelal zelfstandig kunnen vormgeven. Op andere gebieden zal dit veelal gebeuren middels strategische allianties en joint ventures. De productiefaciliteit in Nederland voor multimedia verpakking werd in 2003 verkocht aan een lokale productiepartner terwijl de productiecapaciteit in China sterk werd uitgebreid. Op productieniveau werden diverse nieuwe applicaties ontwikkeld en in de markt gezet, gericht op verpakkingen van data-dragers.
Voor de vooruitzichten is Innoconcepts positief gestemd en verwacht haar resultaat wederom verder te verbeteren in 2004.

Omlangs maakte Innoconcepts bekend dat zij haar belang in I-Pac wil uitbreiden van 65,5% naar ca 83-84%.

Wij van de redactie XEA.nl zullen aanwezig zijn op de AVA en zullen vragen stellen of het een en ander.
Wij houden U op de hoogte.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL