Beknopt verslag Alg. Vergadering CTAC van 12 mei. Virt.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/05/2021 19:12
Om 14.00 uur opende de scheidende Voorzitter G.v.d. Weerdhof de Virtuele AVA van CTAC. Nam de bekende stukken door en er konden besluiten genomen worden. Notaris was van kantoor Quist en aanwezig waren 9.393.881 aandelen en dat was ca. 69% van het totaal aantal 13.243.302 sts.

Daarna om 14.05 uur kreeg de CEO H. Hilgerdenaar 't woord en gaf een terug blijk op 2020. Begin maart 2020 kreeg de CDEO de schrik van z'n leven i.v.m. de corona, maar die schrik was van korte duur. Het bleek een storm in een "glas water" te zijn.
Ons plan is eerst een omzet van EUR 100 miljoen te halen en daarna richting de EUR 150 miljoen en een EBIT van 8%. En hopen we dan een notering in de Smallcap te mogen behalen.
Wij doen niet alleen Consultancy met SAP, maar ook Microsoft producten en groei is ons doel en de digitale versnelling in combinatie met de Cloud, moet CTAC dat kunnen gaan halen. CTAC ontzorgd de klant en werkt gelijk aan innovatie bij de klant en trekken zo gezamenlijk op. Het imago op de arbeidsmarkt en een focus voor de toekomst, in Nederland en de Belgische markt. Frankrijk is afgesloten en dat gaf een "zucht" van verlichting.

CTAC zet zich in met o.a. Retail XV 5.0 POS, de Wholesale, Manufacturing, RealEstate (Fit4 WocoRealestate) en Cross markt.

Het beheer van DATA wordt steeds belangrijker en daar speelt CTAC weer op in met verschillende systemen t.w. DATA - en Analytics, Cloud(integration), Business Productivity en Office Autom. .

Purple Square is een acquisitie uit 2019, toen ruim 50% en begin dit jaar verhoogt naar 70% PS voldoet prima en vult de versnelling naar digitalisering bij bedrijven van hen en CTAC uitstekend aan. Werkte gelijk mee aan een verhoging van de omzet & winstgevendheid.

Cloud,
- een trend tot integrale uitbesteding.
- meerdere clouds/verschuiving naar public cloud.
SAP zelf wil een grotere rol in de cloud gaan meedraaien.
- Schaalgrootte en certificering is van belang. Mede hierdoor wist CTAC de Noord Brabant klant binnen te halen.

CTAC is een bedrijf met meerdere "kamers" geworden en de klanten willen steeds meer 1 ICT bedrijf over de vloer hebben, om de digitalisering te verzorgen (lees ontzorgen). CTAC doet dat op allerlei gebieden en deed dat o.a. bij HB Capital binnen 12 weken en konden zijn Live gaan.

CTAC heeft verschillende Keurmerken voor detachering o.a. bij BOVIB, Galeria INNO (warenhuis België) Sumitomo Chemical Europe.

CTAC is klaar voor de toekomst.

Om 14.22 uur kreeg de CFO dhr. P. Saasen het woord.
De Kasstroom ging van 1,7 miljoen naar 9,1 miljoen.
De solvabiliteit kwam uit op 35%, naar dat moet meer gezien woirden als een moment opname. Zoals al eerder aangegeven, omzet op de middellange termijn naar 1oo tot 150 miljoen, bij een EBIT van 8%. Dividend is 8ct contant e/o keuze.
De keuze periode loopt van 18/5 tot 1 juni a.s. en de weging van de gem. koers op 31/5 1/6 en 2/6 2021
Er is een beperkte impairment genomen bij Fit4 i.v.m. de covid 19.
Het totaal van de balans is door andere verplichte rapportages (IFRS) sterk qua saldo toegenomen.
De netto schuld was 6,7 miljoen.
Er is afgelopen jaar ook bezuinigd op de kosten (o.a. loon) , ook beheersing werkkapitaal, projecten e.a..
Hierdoor is de financiële performance sterk toegenomen.
CTAC's kredietfaciliteit bij de ABN AMRO is 6,3 miljoen, mede om voorbij komende goede visjes te kunnen binnen halen.
Zo ook jan. j.l. Oliver een meerderheidsbelang en het rendement zit al boven de 8%. De 85 was ons doel!
CTAC ligt op schema met groei en winst prognose.

Onze Visie
Dankzij de digitalisering kan CTAC slim mee helpen
Strategische doelstellingen te bereiken door in de "huid" van de klant te kruipen met ERP, ontzorging, 'n soort reisleider voor de klant te zijn etc..

Speerpunten
SAP s/4HANA (Move), Augmented Analytics, Modern Workplace, Regie Management.
Klanten helpen aan hun wensen, dat moet voor einde 2027 allemaal geregeld zijn
Met Oliver kan CTAC de "data" goed regelen voor de klant.

Ook Data en beveiliging is/wordt heel belangrijk. CTAC treedt op als een soort regisseur. De on-line bestellingen zijn al richting de 21% gegaan.

Daarna gaf de accountant PwC een overzicht van hun werk( de nieuwe Accountant) en alles was, ondanks de Covid 19 geod verlopen. In Nederland en in België.
De kosten PwC waren EUR 875.000 ca. 1% van de omzet.

15.00 uur
Daarna kwamen de stem punten en die gingen er vlot door. 3 a,b,c,d.e. kregen het groene licht.

punt 4 A en B, de beloningen werden toegelicht door mevr. P. Karsten, maar beide haalden de eindstreep niet. 4A 45% voor en 54% tegen
4B 34% voor en 65% tegen.
punt 5 - 6 -7 -8 gingen ook er door.
9A was de benoeming van de heer H. Hendriks (PSV)wordt de voorzitter en 9B van T. Vernaus, gingen na een korte toelicht door hen zelf er ook door. Beide heren maakte op ons een frisse en heldere indruk, ter zake kundig en oog voor transformatie.

10 rondvraag. Value8 had 1 vraag i.v.m. de sponsoring PSV. Er was een reservering voor reclame geld per jaar van enkele tonnen en daar viel het bedrag PSV binnen en als de target niet gehaald wordt, kan het per jaar beëindigd worden. Dus lang niet de EUR 2,5 miljoen, van de journalist.
Ook was de vraag van XEA.nl over Allgeier (Duitse) afnemen van het XV Retail, kan Allgeier niet de intentie hebben, wij nemen CTAC over en dan worden wij (Allgeier) gelijk eigenaar van dat XV Retail systeem). CTAC weet van niets, maar wat komen kan, dat moeten wij dan afwachten.

punt 11 sluiting na ruim 1,5 uur was de AVA er vlot door heen gegaan.
De vooruitzichten wijze naar betere tijden voor CTAC.

Hopelijk zien wij elkaar volgend jaar hier weer en daar sloot de CEO H. Hilgerdenaar mee af. En ging het scherm op zwaar, met mooie muziek.


’s-Hertogenbosch, 12 mei 2021 – Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Ctac) maakt bekend dat tijdens de gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders d.d. 12 mei 2021 het volgende is besloten:

Agendapunt 3b
Agendapunt 3d
Agendapunt 3e

Agendapunt 3f
Agendapunt 4a
Agendapunt 4b

Agendapunt 5
Agendapunt 6
Agendapunt 7
Agendapunt 8a

Agendapunt 8b
Agendapunt 9a
Agendapunt 9b

Vaststellen van de jaarrekening over 2020

De jaarrekening over 2020 is vastgesteld.

Voorstel tot uitkering van dividend over 2020
Het voorstel om over het boekjaar 2020 een (keuze)dividend uit te keren van € 0,08 per gewoon aandeel is aangenomen.

Goedkeuring van het door de raad van bestuur gevoerde beleid en tevens decharge aan elk van de leden van de raad van bestuur
Overeenkomstig het voorstel is aan de raad van bestuur decharge verleend.

Goedkeuring van het door de raad van commissarissen uitgeoefende toezicht op het beleid, tevens decharge aan elk van de leden van de raad van commissarissen

Overeenkomstig het voorstel is aan de raad van commissarissen decharge verleend.

Bezoldigingsverslag
De AvA heeft over het bezoldigingsverslag haar negatief stemadvies uitgebracht.

Voorstel tot aanpassing bezoldigingsbeleid raad van bestuur en vaststelling bezoldigingsbeleid raad van commissarissen
Het voorstel tot aanpassing bezoldigingsbeleid raad van bestuur en vaststelling van het bezoldigingsbeleid raad van commissarissen is niet aangenomen.

Benoeming van de accountant voor de controle van de jaarrekening van de Vennootschap over het boekjaar 2022
Overeenkomstig het voorstel is PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. benoemd tot de onafhankelijke accountant die over het boekjaar 2022 de jaarrekening van Ctac controleert.

Statutenwijziging
Het voorstel tot een statutenwijziging die onder meer inhoudt dat het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap verhoogd wordt tot een bedrag van € 9.600.000 is aangenomen.

Machtiging inkoop eigen aandelen door de raad van bestuur
Overeenkomstig het voorstel is de raad van bestuur gemachtigd om tot een maximum van 10% van de uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van de Vennootschap te verwerven.

Verlenging van de aanwijzingen van de vergadering van de houder van het prioriteitsaandeel – als het tot uitgifte van aandelen bevoegde orgaan Overeenkomstig het voorstel is besloten tot verlenging van de aanwijzing van de vergadering van de houder van het prioriteitsaandeel, en daarmee van Stichting Prioriteit C/TAC als bevoegd orgaan om over te gaan tot uitgifte van en/of het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen, conform het bepaalde in artikel 5 van de huidige statuten. Deze bevoegdheid betreft 10% van de uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van de Vennootschap op het moment van het betreffende besluit en duurt tot en met achttien maanden na afloop van de AvA 2021.

Verlenging van de aanwijzingen van de vergadering van de houder van het prioriteitsaandeel – als het tot beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht bevoegde orgaan
Overeenkomstig het voorstel is besloten tot verlenging van de aanwijzing van de Stichting Prioriteit C/TAC als bevoegd orgaan om over te gaan tot beperking of uitsluiting van het aan aandeelhouders toekomende voorkeursrecht bij uitgifte van aandelen, conform het bepaalde in artikel 7 van de huidige statuten. Deze bevoegdheid duurt tot en met achttien maanden na afloop van de AvA 2021.

Samenstelling raad van commissarissen - benoeming de heer Hendriks

Overeenkomstig het voorstel is de heer Hendriks benoemd tot commissaris voor een termijn van vier jaar, welke zal eindigen per het eindigen van de AvA 2025.

Samenstelling raad van commissarissen - benoeming de heer Vernaus

Overeenkomstig het voorstel is de heer Vernaus benoemd tot commissaris voor een termijn van vier jaar, welke zal eindigen per het eindigen van de AvA 2025.

De leden van de raad van bestuur en raad van commissarissen hebben kennisgenomen van deze besluiten en zullen zoals gebruikelijk de dialoog met aandeelhouders aangaan.

De volledige stemuitslag zal zo spoedig mogelijk op de website van Ctac worden gepubliceerd. ga naar voor het volledige overzicht.
https://d15k2d11r6t6rl.cloudfront.net/public/users/Integrators/a0a42ab5-3cb9-4912-84b7-3c6e47330d5c/smart-pr-754/210512%20Persbericht%20-%20Besluiten%20Algemene%20Vergadering%20van%20Aandeelhouders%20Ctac%20N.V_.pdf



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL