UWV zet FLOW Partner Automatisering in ter ondersteuning van STAP-Budget

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/11/2021 09:03
Van de 600 geregistreerde onderwijsinstellingen zijn de eerste al aan boord

Breukelen, Nederland – 2 november 2021 om 8:00 uur CET – TIE Kinetix, leider in 100% digitalisering van de supply chain, kondigt vandaag aan dat het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) met succes FLOW Partner Automation heeft ingezet om elektronisch bestellen en factureren mogelijk te maken met meer dan 600 onderwijsinstellingen die deelnemen aan het door de overheid gesteunde subsidieprogramma STAP.

Met de subsidieregeling Stimulering ArbeidsmarktPositie (STAP), die in januari 2022 van start gaat, kunnen werkzoekende Nederlanders subsidie aanvragen voor scholing en ontwikkeling bij een van de deelnemende instellingen. In samenwerking met NLeyes, een leider in e-procurement en e-delivery, zal het cloudgebaseerde supply chain platform FLOW van TIE Kinetix een sterk geautomatiseerd bestel- en facturatieproces faciliteren om de uitvoering van het programma te ondersteunen.

"Het UWV STAP-portaal is er klaar voor!" zegt Arjan Sloot, Country Manager Benelux, TIE Kinetix. "We zijn opgetogen dat we de eerste van vele educatieve leveranciers met succes hebben kunnen onboarden, en we kijken uit naar de officiële lancering van het programma in januari."

Dankzij het speciaal voor STAP gecreëerde portaal dat gebaseerd is op FLOW kunnen UWV, deelnemende onderwijsaanbieders en cursisten profiteren van naadloze en tijdige transacties. Dit zal de behoefte aan support na de lancering van het programma aanzienlijk minimaliseren, wat resulteert in minder vertragingen en een positieve ervaring voor alle betrokkenen.

Neem contact op voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL