Het financiële moeras van deze wereld.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/05/2023 05:10
Dat mogen wij wel schrijven, burgers worden door de Leiders in de Wereld, niet de waarheden voorgehouden, daarom leven zij in een schijnverwachting!

Hier schrijven al langer over en dat irriteert veel lezers, want velen vertrouwen de uitspraken van de Leiders en dat doen wij niet "meer"!
De uitspraken in de Corona tijd gaf ons al twijfels, wij waren "wappies", als je je niet liet injecteren met iets dat niet was uitgetest.
Wij hebben zojuist het bericht van Galapagos erop gezet. Galapagos moet aan allerlei voorschriften, testen op "proef personen" etc. etc. voldoen. Voor zij en andere bedrijven na het "uittesten" een medicijn in de "MARKT" mogen zetten, gaan daar jaren aan onderzoek/testen/ en nog eens "testen" (lees) op "proef personen" aan voorbij. Deze uittest termijn loopt soms wel op tot 10 jaar of langer!

Dus hielden de Leiders van Regeringen met die "NIET uitgeteste injecties " de burgers voor de "mal"!

Wij zagen het met "Koningsdag", massa's mensen op de been en geen enkele waarschuwing richting een "opvolger" van de Corona virussen hebben wij gehoord of gelezen in de media.

Wat zei "Brederode"!? Het kan verkeren!

In de financiële wereld zit dat verbergen nog dieper. Kijk eens naar het IMF en lees dat eens over de SDR's.
SDR bevoordeelt de Elite !
IMF belast met de New World Order valuta:

Elektronische geld leidt direct tot slavernij – weg van vrijheid. De enige manier hieraan te ontsnappen, is diversificatie in harde activa zoals edelmetalen, opgeslagen buiten het bankwezen. – Eind jaren 1960, bracht het IMF het elektronisch-valuta-concept naar een hoger niveau, toen werd besloten hun eigen digitale munteenheid te creëren voor het exclusieve gebruik t.b.v. overheden en centrale banken, genaamd Special Drawing Rechten (SDR). Hoewel de IMF-balans nu bijna 300 miljard SDR telt – ongeveer US$ 211 miljard, bestaat geen enkel SDR in fysieke vorm.
lees verder op
https://finalwakeupcall.info/blog/2016/08/24/sdr-new-world-order-valuta/

Het IMF werkt met "SCHIJN GELD" en meer niet. 1 SDR is niets en je kunt het ook niet vast houden.
De werking van de Crypto munten werkt hetzelfde, als 1 SDR.

Nu willen de "Leiders" digitale munten zoals de Euro vorm geven, zogenaamd tegen het "WITWASSEN"!
Laat U niet om de tuin Leiden!

Want als het eenmaal zover is;" dan wordt het voor de Burgers echt LIJDEN"!

Overheden en andere "Macht gevoelige organen", kunnen dan die macht over je heen laten gaan"!

Dat gebeuren ons nu ook door de Autoriteit Persoonsgegevens.(later AP)
Wij waren tegen de registratie van ons bezoek, doormiddel van het telefonisch doorgeven van het "kenteken van het vervoermiddel" van de bezoekers. Ook mogen wij in de Binnenstad per jaar mar 400 uur totaal bezoek hebben, maar daar ging het AP niet over. Dat moeten wij bij een "rechter" aankaarten.
Onze Gemeente had geen speciale afdeling, met 1 persoon als onafhankelijk beoordelaar of onze "klacht" terecht was.Want de Gemeente had haar "zaakjes". steeds niet op "ORDEN"!
Wat deed het AP!?
Steeds verlengen met een uitspraak te doen met onze klacht, tot de limiet was verstreken!
Wij hoorden niets meer van het AP.
Dus lieten wij ruim 7 weken ook niets van ons horen!
Want als wij wel binnen 6 weken wat bij het AP iets zouden aankaarten, dan kon het AP zich "beroepen op haar RECHT van verzuim"!

Dus gingen wij het AP "ingebrekestellen" en toen was het AP er snel bij.
Er kwam een "negatieve uitslag, want de Gemeente had ca. 1,5 jaar de tijd gekregen van het AP, om de zaakjes op ORDE te maken! Inmiddels was de Gemeente al vanaf het tweede 2022 aan het controle op parkeer betalen met de "scan - auto van de Gemeente. Dus schreven wij het AP, onterechte "boetes". Maar wij hadden verzuimd, het woord klacht er boven te zetten en dat het als een "nieuwe klacht" behandeld zou moeten worden.
De negatieve uitslag bestond uit 18 voorbladen en een hele "rits" bladen waarop de negatieve uitslag was gebaseerd.
Op het voorblad stond dat er geen "dwangsommen te verbeuren waren"!
Op het laatste (18de) stond, dat er toch EUR 92 te verbeuren waren.

Och wat voelen dit soort instanties zich machtig, zij kunnen zich overal, op beroepen en de BURGERS
, die niet van de "hoed & de rand" weten, worden "geschoren"!
En U weet, dan moet je stil zitten!
Wij hebben gisteren verzocht de EUR 92 over te maken, want het AP had de rechtszaak al geregeld bij de Bestuursrechter en daar zou de "zaak". via een digitale rechtszaak worden behandeld.
Dat moest met een mobieltje etc. etc. verteld de mevrouw van de Rechtbank.
Maar mevrouw, ik heb geen mobiel!!
Dan kunt U niet deelnemen en als U het Griffie geld niet betaald, dan gaan wij de zaak zonder U voortzetten en dan volgt er een beslissing!
Of U moet de aangespannen zaak van het AP terugtrekken, dan wordt de zaak afgesloten!

ZO word je in Nederland in je bezoek als ouderen beperkt, qua uren (440 per jaar in de Binnenstad) en ook je eigen - en kleinkinderen vallen daar onder.
Daarom moeten de winkels in de Binnenstad weer bewoond worden, dat brengt "GELD in het laatje"!

Zorg weer dat U weinig geld op de bank heeft staan, anders wordt dat afgeroomd. Daar schrijven wij ook vaak over.

BETAAL CONTANT
dan weten de speurders zo min mogelijk van U, met Uw pinpas en bank afschrift kunnen de speurders uw uitgaven "patroon" zo volgen.


want wij komen in de "schijnwereld" om in de Schulden
Schulden zullen nog meer gaan oplopen, want de "rente stijgt super snel en Effectenkredietinstellingen vallen om! Wij schreven al eerder en dagelijks; de huizenprijzen zullen versneld gaan dalen! Hierdoor zullen Effectenkredietinstellingen extra afschrijvingen(lees) voorzieningen moeten treffen en daarom kan er weer een Bankencrisis ontstaan.
Wereldwijd zal er eens een oplossing moeten komen! MAAR daarvoor zal eerst alles digitaal moeten, dan geven de OVERHEDEN de Effectenkredietinstellingen de opdracht, al het geld boven dit bedrag Valuta.. .. af te romen en over te boeken naar een rekening van de OVERHEID. U als "vermogende" bent dan op deze manier UW afgeroomde GELD KWIJT!
Dit wordt de oplossing van het alsmaar groeiende schulden probleem.

OOK wil de Regering Rutte nu bezuinigen, maar ten kosten van hogere belastingen en prijzen van o.a. benzine. De kosten van de toestroom "GELUKZOEKERS" stijgt dik boven de EUR 11 miljard uit. Daar is wel GELD voor! De Burgers worden daarvoor "uitgekleed"! Die kleren gaan nar de Gelukszoekers.

Contant Geld
De Centrale Banken willen het contante geld weg hebben.
Dan kunnen zij de burgers besturen, hoe zij "WILLEN"! En hun uitgave patroon volgen!
Dat is hun monetaire beleid in de huidige financiële wereld, dat witwassen doen 99% van de Burgers niet, maar moeten misschien straks voor elke EUR 100 uitgave verantwoording afleggen.
Wat een "Gotspe"! Ook zal de inflatie steeds hoger(lees) blijvend zijn, mede door de hoger lonen en eisen van de Organisaties die daarvoor strijden. Want hogere lonen van 10 tot hogere percentages, zullen doorberekend gaan worden in allerlei vormen, diensten, voeding in arbeidskosten van/door "ondernemers"!
De Loonprijs spiraal is al gaande!

De enorme schuldenlast in de wereld is in 20-21 gegroeid met 24 biljoen naar USA$ tot 281 biljoen en zal leiden tot onrust, die de burgers aanzet tot een opstand.


Waarom publiceert het CBS geen schulden meer over de Nederlandse gezinnen!?
Die waren per 30/6/22 totaal EUR 804.3 miljard

Regeringen willen alles van haar burgers weten, door de digitale "identiteit" in te voeren.
Dat is ook o.a. de digitale aanmelding van UW bezoekers bij het "parkeren"!

Onze "Dorus zong", zorg dat je erbij komt, maar veel Nederlandse Burgers roepen nu over het Kabinet, zorg dat je er vanaf komt!

Zal dat lukken!?Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL