Geld, Luxe & Macht. Dit moet U weten! Ook deze 3 bepalen de prijsvormingen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/09/2022 14:09
Daar schrijft XEA.nl vaak over.
Deze komt steeds meer bij een kleinere groep personen mensen te liggen.
Want achter de schermen van de financiële wereld, is de macht van de "politiek" steeds meer verlegd naar de Grote partijen, die grote "Vermogens beheren"! Neem Blackrock, die circa 10 biljoen USA dollar beheert.
XEA.nl schrijft vaak over de Bilderberg groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen.

Blackrock, Vanguard, Statestreet zijn de drie grootste en zij bepalen met hun belegd vermogen wat er allemaal via de Algoritmische systemen ontwikkelt kan worden op de beurzen, wereldwijd!

Zij zetten hun aandeelhouderschap actief in om te bepalen in welke sectoren en op welke terreinen geld wordt geïnvesteerd. Per eind dec. 2021 beheerden zij gezamenlijk ca. 20% van alle bedrijven die genoteerd staan aan de Amerikaanse S&P 500.
Maar hun aandelenbezit van kleinere bedrijven is nog groter, bijna 23% van de index voor middelgrote bedrijven, de S&P 400 en bijna 29% van de index voor kleine bedrijven, de S&P 600.

XEA.nl vraagt zich af, welke Toezichthouder(s) houden deze drie "GROOTMACHTEN" in bedwang en gecontroleerd!?

Op 2 augustus j.l. (zie op onze website https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45757&type=toon) hebben wij een test gedaan bij het lokale CTAC. Daar werd dagelijks gemanipuleerd! En onze test liet dat ook duidelijk zien. Twee medewerkers van onze "bemiddelaar" zaten met verbazing te kijken en vroegen zich af:" hoe kan dit"!? Dit hadden zij nog nooit gezien en begrepen niet waarom de test stukjes qua aantal 14 CTAC, niet gedaan werden.
Zie en overtuig U wat er allemaal mogelijk is.

Maar er zijn meer partijen met GROTE" invloed!!
o.a. De Samenstellers van de aandelen indexen. Dat heeft NIETS meer met kwaliteit te maken, de beurs partijen o.a. Euronext hebben daar baat bij. Tegenwoordig gaat het om de omzetten en niet meer de kwaliteit van de bedrijven.
In het verleden moest er minimaal 25% ter beurze genoteerd zijn, alvorens je in de AEX mocht komen. Wij hadden de optelsom voor Adyen gemaakt en wij kwamen NIET aan de 25% aandelen die ter beurze genoteerd waren in de Midcap. Plots wel en "hup", naar de AEX.

Dus de aandelen indexen wegen steeds zwaarder in het beleggen mee.

Met combinaties kunnen partijen dus heel veel naar HUN hand zetten en kom daar maar eens achter.

Dus is het HEEL belangrijk, dat de herinvoering van nummers aan de aandelen, obligaties etc. weer wordt ingevoerd.

Nu kunnen er MEER aandelen van bedrijf A worden gebruikt in allerlei producten, die NIET ZIJN UITGEGEVEN DOOR BEDRIJF A.
ER IS NAMELIJK TOTAAL GEEN CONTROLE OP MOGELIJK!

Dit is bevestigd door een Toezichthouder.

DUS is het spelletjes spelen en de particulier is het bekende "haasje"!

Wij van XEA.nl willen daar "niet meer tussen zitten als particulier".Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL