New Sources Energy: NSE en PayAccept werken samen aan de ontwikkeling van een Energy Exchange Platform

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 03/05/2021 17:49
. NSE en PayAccept werken samen aan de ontwikkeling van een Energy Exchange Platform
•Hoger rendement voor eigenaren van zonnepanelen

Amersfoort, 3 mei 2021
New Sources Energy N.V. (“NSE”) maakt vandaag bekend verkennende gesprekken te voeren met Pay Accept over de ontwikkeling van een Energy Exchange Platform.

De verschuiving van centraal naar decentraal

De structuur van de energiesector verandert sterk. Vroeger verzorgden een beperkt aantal publieke energiebedrijven centraal de productie, distributie en verkoop van energie. Door marktwerking zijn veel nieuwe bedrijven op de markt toegetreden die door specialisatie voor toenemende concurrentie hebben gezorgd. In de huidige ontwikkeling zijn meer mensen naast afnemer ook zelf producent geworden. Denk aan decentrale opwekking van zonne-energie door consumenten en MKB bedrijven. Dit schept vele nieuwe mogelijkheden voor duurzame innovaties. Er gaat zich een capaciteitsmarkt vormen en daarin spelen renewable assets en energieopslag een hoofdrol.

“PayAccept wil bijdragen aan dit proces en zal de energiemarkt empoweren door de ontwikkeling van een eigen Energy Exchange Platform dat open staat voor alle bedrijven en afnemers. Dit maakt het mogelijk om betaalbare groene energie te leveren, eigenaren van zonnepanelen een hoger rendement te laten verdienen en zal leiden tot de promotie van duurzame energie", zegt CEO van PayAccept, Chris van Steenbergen.

Door gebruikmaking van blockchain technologie zijn we in staat om exacte gegevens over waar energie vandaan komt op te slaan, hoe het wordt geproduceerd en er voor te zorgen dat iedere duurzaam opgewekte kilowattuur (KwH) transparant wordt verantwoord.

De samenwerking past binnen de strategie van NSE om te investeren in activiteiten die in het verlengde liggen van de huidige kernactiviteiten, namelijk het ontwikkelen, exploiteren en investeren in projecten gericht op duurzame energieopwekking.

Er kan geen zekerheid worden gegeven dat de verkennende gesprekken zullen leiden tot de realisatie van het Energy Exchange Platform. Verdere mededelingen zullen worden gedaan indien en wanneer daar aanleiding toe is.

Over New Sources Energy NV
De missie van NSE is: voor de komende generaties een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en exploitatie van duurzame energie.

NSE wil haar missie realiseren middels nieuwe activiteiten die bij voorkeur in het verlengde liggen van de eerder ontplooide activiteiten, te weten het ontwikkelen, exploiteren en investeren in projecten waarin op duurzame wijze energie wordt opgewekt. New Sources Energy bereikt dit door te werken aan een evenwichtig, gediversifieerd portfolio, zowel in geografisch als in technisch opzicht.

Over PayAccept
PayAccept is een innovatieve alles-in-één betalingsprovider, die als brug fungeert tussen de traditionele financiële wereld en de nieuwe disruptieve blockchaintechnologie. Onze missie is om miljoenen mensen over de hele wereld te voorzien van een alternatieve, betrouwbare, gedecentraliseerde manier om hun geld te beheren. Door traditionele en Decentralized Finance (DeFi) te combineren, biedt PayAccept toegang tot fiat, cryptocurrency, leningen, kaartuitgifte, betaaloplossingen en risicobeheerdiensten en biedt het een manier om alle activa in de blockchain-industrie te beheren via een eenvoudig te gebruiken applicatie. Het multifunctionele platform van PayAccept biedt een grote verscheidenheid aan functies om te voldoen aan persoonlijke en zakelijke behoeften.

Het hoofdkantoor van PayAccept is gevestigd op de High Tech Campus Eindhoven in Nederland.

Voor nadere informatie: https://www.payaccept.net/Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL