Beleggen in ...EFT en andere producten.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/11/2019 10:33
Goud trackers / ETF’s Goud trackers zijn financiële producten die de prijs van goud volgen. Het combineert de eigenschappen van een aandeel met een open-end beleggingsfonds. Trackers zijn op de beurs als aandeel verhandelbaar. ETFS Gold en de ETFS Physical Gold zijn enkele voorbeelden van trackers op goud. Het principe van vraag en aanbod naar een specifieke tracker zal de prijs niet beïnvloeden, de prijs is immers afgeleid van de prijs van fysiek goud. Is de vraag groot, dan kan de broker nieuwe eenheden aanmaken (wat niet zou kunnen met een closed-end beleggingsfonds). Simpel verwoord: als het fonds geld ontvangt van een belegger, dan kan ze hiermee goud aankopen. Trackers zijn heel populair geworden omdat het weinig kost om deze aan te kopen of te verkopen en voor velen een ideale aanvulling is voor de spreiding van hun effectenportefeuille. Je hoeft je niet bezig te houden met fysiek goud, en het is ook goed beschikbaar voor de kleine belegger. ETF’s (Exchange Traded Funds) zijn net iets uitgebreider en kunnen veel meer effecten vertegenwoordigen. Het doet hetzelfde als een Tracker, maar een tracker zal één specifieke index volgen, zoals bijvoorbeeld goud. Een ETF kan dus zonder problemen bestaan uit aandelen, grondstoffen, edelmetalen, obligaties enzovoorts.

Lees meer op: Geldbeleggen.info

reactie XEA.nl
Er komt nauwelijks fysiek edelmetaal aan te pas.
ETF's worden gevoed door geleend fysiek goud bij de Centrale banken vandaan. Zo kunnen ze gezamenlijk de prijzen NAAR hun hand zetten. Beweeglijkheid en in de tussentijd kunnen Centrale banken geleidelijk hun posities vergroten.
Doordat Centrale banken erbij betrokken zijn, wordt het toegelaten, maar is het handelstechnisch eerlijk?
Daar zeggen wij NEEN op. Je geeft de manipulators de vrije hand.
Dit moet voor een ieder een begrijpelijk antwoord zijn.

Maar U weet, de Bilderberg Groep en de circa 20 grootste Effectenkredietinstellingen bepalen de richting van het gehele ECONOMISCH gebeuren in de wereld. DUS ook de handel in ETF's.

In het verleden (ca. 2 tot 3 jaargeleden) had de Deutsche Bank circa 80% belang in de derivaten handel wereldwijd, nu wordt dat afgebouwd, maar de dekking van ca. 80% was een dusdanige last, DIE ONVERANTWOORD WAS!

Daarom schrijven wij steeds, bij van de financiële sector af, want als de Deutsche bank valt, is de RAMP niet te overzien.

Maar de komende crisis i.v.m. de enorme groeiende schuldlast in de wereld, zal ook een grote druk op de financiële sector leggen.
De financiële sector is de linker hand van de OVERHEDEN en daar tillen beleggers niet te zwaar aan, maar XEA.nl WEL!!!


Lees dit eens goed en laat dat bezinken
Goud op de future markt (goud op papier) Goud beleggingen Beleggers die goud hebben gekocht, hebben dat waarschijnlijk gedaan op de future markt, de handel in goud op papier. Strikt genomen zou het goud ergens fysiek in een kluis moeten liggen. Op die manier blijft het goud altijd ter plaatse. Ook als je het verkoopt dan blijft het liggen: het veranderd enkel van eigenaar. Veel berichtgevingen spreken echter over het feit dat er meer goud op papier wordt verkocht, dan dat er fysiek aanwezig is.

DUS als die schaarste echt boven water komt, dan kunnen de prijzen STEIL omhoog gaan. Wie krijgt er dan geleverd als er gevraagd wordt om levering?

WAAR lees je hierover? Vrijwel nergens!

Onze informatie is, dat minder dan 2% edelmetaal in beleggingsportefeuilles is belegd.
Waarom? De accountant managers lopen er niet warm voor, want eenmaal belegd in edelmetaal is " HET DOOD GELD voor hen"!

Geloof U in Goud, kies dan voor zilver, want
Zilvergebruik in de industrie
Zilver wordt nog meer dan goud behalve voor sieraden ook nog in de elektronica-industrie en de medische wereld gebruikt. Ja, niet alleen uw smartphone zit er vol mee, al eeuwen lang weet men dat zilver antibacterieel is.

Maar ook,
In slechts 3 landen t.w. Bolivia, Peru en Chili hebben in totaal maar liefst 70% van al het zilver dat nog onder de grond zit in hun bodem zitten.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL