Solvay-Aandelen aan toonder vanaf 30 juni 2011 van rechtswege omgezet in gedematerialiseerde aandelen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/05/2011 19:02
- Dividendsaldo 2010 van 1,40 EUR netto per aandeel vandaag uitgekeerd
Solvay informeert de houders van zijn aandelen aan toonder dat dergelijke aandelen die uiterlijk op 30 juni 2011 niet zijn ingeschreven op een effectenrekening van rechtswege worden geconverteerd in gedematerialiseerde aandelen. Deze operatie gebeurt in overeenstemming met het artikel 6 §2 van de vennootschapsstatuten die in deze zin werden gewijzigd door de algemene vergadering van de aandeelhouders van 8 mei 2007.

De aandeelhouders aan toonder beschikken over de mogelijkheid hun aandelen om te zetten in aandelen op naam. Ze worden dan ingeschreven in het aandeelhoudersregister van Solvay. Hiertoe is op Solvays website www.solvay.com op deze pagina een modelbrief voorzien. Het volstaat deze modelbrief in te vullen en over te maken aan uw bankier of wisselagent. Voor meer informatie over deze procedure kunt u de aandeelhoudersdienst contacteren op het telefoonnummer 02 509 63 09.

Overigens heeft Solvay vandaag het dividendsaldo 2010 van 1,40 EUR netto per aandeel uitgekeerd voor coupon nr. 88. Deze coupon is de laatste papieren coupon die wordt uitbetaald. De uitbetaling van het dividendsaldo aan de aandeelhouders op naam, die uiterlijk op 9 mei 2011 in het aandeelhoudersregister van Solvay waren ingeschreven, gebeurde reeds op 12 mei 2011.

SOLVAY is een internationale industriële groep, actief in Chemie. Hij levert een breed gamma producten en oplossingen die bijdragen tot de verhoging van de levenskwaliteit. De groep met hoofdkwartier in Brussel telt ongeveer 14.800 werknemers in 40 landen. In 2010 bedroeg de geconsolideerde omzet van de groep 7,1 miljard EUR. Solvay staat genoteerd op de NYSE Euronext-beurs in Brussel (NYSE Euronext: SOLB.BE - Bloomberg: SOLB.BB - Reuters: SOLBt.BR). Voor meer informatie kan u terecht op www.solvay.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL